- 50 % na 12-urni tečaj (4 dni po 3 ure) za voditelja čolna (do 24 m) + navtični priročnik + brezplačna uporaba pripomočkov (vrvi, šestila, ravnila, svinčnikov, kart), v Potapljaškem centru Plavutka! Kuponi so unovčljivi do 30. 9. 2013.

Pri tej ponudbi lahko, s klikom na Izberi ponudbo, izberete: A. tečaj za voditelja čolna za 62,50 € ali B. tečaj pomorske radiotelefonije za 64,90 €.

62,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
125,00 €
-50%
Prihranek:
62,50 €
 
 

Si želite sami voziti čoln? Prijavite se na tečaj za voditelje ali tečaj za radiotelefonista in uresničite sanje že to poletje!

V potapljaškem centru Plavutka redno pripravljajo tečaje za voditelja čolna. Strokovno usposobljeni zaposleni vas bodo naučili bodo navigacije, pomorskih veščin, motoro-znanstva in pomorskih predpisov. V sa potrebna znanja boste osvojili na učinkovit način, po opravljenem izpitu pa boste prejeli tudi licenco za upravljanje čolna do 24 m v osebne namene. Tečaj obsega 12 ur (4 dni po 3 ure, zraven pa prejmete navtični priročnik in brezplačno uporabo pripomočkov (vrvi, šestila, ravnila, svinčnikov, kart).
Na izpitu za voditelja čolna imajo tečajniki 99 % uspeh!

Vsi voditelji čolna in radiotelefonisti morajo dopolniti svoje znanje in pooblastila s tečajem in izpitom za GMDSS - globalni pomorski sistem za varnost in stisko na morju (Global Maritim Distress and Safety System) in se naučiti upravljati s pomorsko VHF GMDSS postajo. Izpit je mednarodno veljaven in brez njega ne morete upravljati s plovilom, ki ima radijsko postajo. Potrdilo za upravljanje z VHF GMDSS dobi lahko le oseba, ki je dopolnila 16 let starosti. Izpit se opravlja pred strokovno komisijo Uprave RS za pomorstvo v Kopru. Na tečaju radiotelefonije vas bodo seznanili z elektromagnetni valovi, frekvenco in valovna dolžino, vam predstavili osnovne elemente VHF GMDSS radijskih naprav, princip delovanja sprejemnikov in oddajnikov, akumulatorji (ustno in praktično);delo na GMDSS opremi: oddajanja in sprejemanja signala za stisko, ki ga oddaja obalna radijska postaja ali ladja v stiski, oddajanje in sprejemanje komunikacij na prizorišču stiske, oddajanje in sprejemanje splošne radijske komunikacije z obalnimi postajami oziroma drugimi plovili. Teoretični del tečaja zajema radio komunikacije na morju, osnove elektrotehnike, osnove radiotelefonije, DSC in VHF radijska postaja. Praktični del tečaja poteka na VHF radijskih postajah, na katerih se tudi opravlja izpit na URSP v Kopru. Ta obsega: vaje za uporabo VHF DSC naprav, vzpostavljanje navadnih, varnostnih, nujnih ter klicev v stiski, govorna komunikacija v pomorstvu po standardnih pomorskih besednih zvezah (SMCP). Predavatelj ima bogate izkušnje s poučevanjem in zelo visoko uspešnost!

Zagotovite si svoj termin in postanite kralj na morju! :)

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Celje, Slovenija

Tretma dermaplaninga v salonu Lanovia kozmetika

Zelo priljubljena nega med manekenkami in igralkami!

-50%
Oseb: 1
NOVO Žalec, Slovenija

Medicinska masaža + pregled in svetovanje (60 min)

Popolna masaža za boljše počutje! V tej ponudbi je na voljo tudi druga opcija, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija zgornjih vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.