Naučite se jezikov! - 68 % na 50-urni intenzivni tečaj tujih jezikov po izbiri: ALI italijanščina ALI španščina ALI angleščina ALI francoščina ALI nemščina, v Izobraževalnem centru Trijona! Izbirate lahko med 4 stopnjami: 1-začetna, 2-nadaljevalna, 3-višja, 4-konverzacijska.

Plačajte 189 € za znanje jezika po vaši želji, v vrednosti 600 €.

189,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
600,00 €
-68%
Prihranek:
411,00 €
 
 

Kdo se boji tujih jezikov? Z gotovostjo lahko trdimo, da vi prav gotovo ne... saj preveč radi potujete v tujino. Ker za učenje nikoli ni prepozno, osvojite jezik ljubezni in se na preizkušnjo znanja francoskega jezika odpravite v zaljubljeni Pariz. Pozabite le na geste in glasno artikulacijo, italijanščinaje lahko prav prijetna in spevna. Nekaj več temperamenta vnesite v kramljanje po špansko in se tudi odpravite na nogometno tekmo, kjer ne boste vzklikali le "goool!". Če vas motijo podnapisi v ameriških filmih, se jih boste z znanjemangleškega jezika dokončno osvobodili, prav tako pa vam znanje nemškega jezika lahko pomaga ogovoriti "Arnolda" na naslednjem Oktober festu. Da bi resnično osvojili izbrani jezik, vas bodo verbalnega komuniciranja naučili vizobraževalnem centru Trijona. Lahko ste začetnik ali naprednejši govorec, vaše znanje bodo preizkusili in vas umestili v primerno skupino, kjer boste užili vrline jezika. Potem pa hop na potovanje!

Jeziki so pomembna prednostna naloga Evropske unije. Jezik je sestavni del naše identitete in najbolj neposreden izraz kulture. V Evropi je jezikovna raznolikost življenjsko dejstvo. V Evropski uniji, ki temelji na „enotnosti v različnosti“, je sposobnost za sporazumevanje v več jezikih nujna za posameznike, organizacije in podjetja. Ob vsej tej jezikovni raznolikosti znotraj Evrope in po svetu ima učenje in znanje tujega jezika veliko prednosti. Ljudem lahko pomaga, da spoznavajo nove prijatelje, uživajo na počitnicah v tujini in lažje potujejo, poklicno napredujejo ali uživajo v radostih drugih kultur. Z učenjem jezika si lahko tudi razširijo obzorje.

Saj veste, kako pravi Johann Wolfgang von Goethe: "Kdor ne pozna tujih jezikov, tudi o svojem ne ve veliko."

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-70%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Diagnostični pregled tradicionalne kitajske medicine

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije storitev tradicionalne kitajske medicine, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Spodnje Gameljne, Ljubljana

Hrustljava ocvrta postrv v gostilni Štirje ribniki v Spodnjih Gameljnah!

Dobrodošli v gostilni, obdani s štirimi ribniki, v katere priteka reka Gameljščica in se iztekajo v reko Savo!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

60-minutna antistresna terapija v masažnem salonu Balance

Povrnite telesu izgubljeno vitalnost!