Vadba po izbiri! - 60 % na enodnevno karto: ALI 1x fitnes (do 3 ure) ALI 1x skupinska vadba po izbiri (1 ura, izbirate med 6 vadbami), v Fitnesu Slavija!

Plačajte 3,99 € in natrenirajte svoje telo za poletje, v vrednosti 10 €!

3,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
10,00 €
-60%
Prihranek:
6,01 €
 
 

Razmigajte svoje telo v Fitnesu Slavija, kjer lahko izbirate med obiskom fitnesa ali med 6 različnimi skupinskimi vadbami!

Pilates Balance: Vadba je namenjena naprednim vadečim Pilatesa. Je vadba, ki poteka na ravnotežnih blazinah in z uporabo ravnotežnih pripomočkov. Tako se ob klasičnega Pilatesa, ki ga izvajajo drugod, razlikuje po tem, da v eni uri aktiviramo mnogo več globinskih mišic kot sicer, s tem povišamo efektivnost ter dvignemo kvaliteto same vadbe do maximuma.
TRX&CardioTRX (Total Resistance Exericise): je vadba s popolnim odporom, popolnim lahko v prenesenem pomenu potrdimo kot: popolna obremenitev med vadbo, katero vadeči sam uravnava skozi vadbo. Je popolna vadba, ker sile delujejo na telo po celotni kinetični verigi v dinamičnem in statičnem načinu. Vadba odlično aktivira stabilizatorje trupa, proprioceptorje in vse mišične skupine. Dodan Cardio del nadgradi in popestri samo TRX vadbo, pripomore še k večji kvaliteti in učinkovitosti same vadbe, saj krepi tudi našo najpomembnejšo mišico-srce ter prida dodatno porabo kalorij.
BodyPro: je visokointenzivna vadba, ki združuje najboljše iz različnih oblik treningov, kar pomeni, da vadeči pridobi natančno to, kar potrebuje na vseh ravneh treningov : lepšo postavo, izklesano telo, večjo eksplozivnost, hitrost, vzdržljivost, kondicijo, koordinacijo ter stabilnost. Posledično se mu pospeši tudi metabolizem. Skratka, vadba vsebuje vaje iz: Pilatesa, funkc. treninga, step aerobike, P90, insanity-a,Bodypumpa,... Primerna je tako za rekreativne kot aktivne športnike, saj lahko z njo dosežemo vrhunske rezultate. Za moške se vadba še dodatno popestri z extremnimi vajami, tako da lahko res dajo vse od sebe.

Metabolični trening: Znanost trdi, da je to eden izmed najboljših načinov za izgorevanje odvečne maščobe in oblikovanje telesa. Pri metaboličnem treningu je veliko večja poraba kalorij že med vadbo, po njej in med spanjem (regeneracija). Cilj treninga je predvsem individualni napredek in ne primerjava z drugimi. Trening uravnava delovanje hormonov, ki uravnavajo presnovo (nalaganje ali kurjenje maščobe), regeneracijo in gradnjo mišičja, čustvena nihanja, napade lahkote, nivo energije,… . Primeren je tako za začetnike, kot naprednejše in športnike, saj se vaje lahko individualno prilagajajo.
Funkcionalni trening za ženske: EDINA vadba, kjer hkrati: krepimo in oblikujemo mišice, večamo gibljivost, moč, agilnost, vzdržljivost, izboljšamo koordinacijo, ravnotežje, pospešimo metabolizem. Priporoča se kot obvezna dopolnilna oblika vadbe rekreativcem in profesionalcem. 
Funkcionalni trening za moške: Funkcionalni trening (CrossFit, Boot Camp) je oblika kombinirane vadbe, ki je v zadnjih letih prišla iz ZDA v Evropo. Ta oblika vadbe ne pozna izoliranega treninga določenih mišičnih skupin (bistvena razlika s fitnesom), temveč je izjemno raznolika vadba,ki se najbolj približa naravnemu in uporabnemu gibanju človeka, izboljša agilnost, koordinacijo, moč, vzdržljivost, eksplozivnost, hitrost in stabilnost.Najpomembneje je, da ga lahko izvajajo vsi moški, ne glede na starost, ambicije ali telesno pripravljenost.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Miklavž na Dravskem polju, Slovenija

45-minutna refleksna masaža stopal in masaža nog do kolen

Masaža, ki pomaga pri mišični regeneraciji!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Preoblikovanje telesa s strojno limfno drenažo v Magnolija beauty salonu

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Žensko striženje v salonu Frizerstvo Weis

V tej ponudbi so na voljo tudi druge frizerske storitve - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!