Naučite se tenisa! - 58 % na profesionalno šolo tenisa za vse starosti: 10 obiskov na mesec po 60 minut v idiličnem okolju ob vznožju Pohorja!

Plačajte 37,80 € za enomesečno učenje tenisa pri izkušenih trenerjih, v vrednosti 90 €!

Šola tenisa 37,80 eur
Šola tenisa 37,80 eur
37,80€
    Kupi kupon
Vrednost:
90,00 €
-58%
Prihranek:
52,20 €
 
 

Bi radi popestrili vaš vsakdan, se naučili nečesa novega in se pri tem pošteno prepotili? Bi radi okrepili svoje zdravje, izboljšali svojo kondicijo in splošno počutje?
Šola tenisa bo teniškim navdušencem vseh nivojev in starosti ponudila prav to. Šola tenisa za otroke in odrasle bo posebno doživetje, saj bo omogočila kvalitetno preživljanje prostega časa, polno smeha, zabave, rekreacije in spoznavanja novih prijateljev. Za učenje teniških vrlin bodo poskrbeli izkušeni trenerji Sportivite, ki so si svoje izkušnje in znanja pridobivali z igranjem in poučevanjem v Sloveniji in v tujini.

Programi so prilagojeni tako za začetnike, kot tudi tiste, ki bi radi nadgradili svoje znanje in uspešno nastopali na teniških dvobojih. Izbirate lahko med različnimi skupinami, prilagojenimi starosti in znanju:

ŠOLA TENISA ZA OTROKE:
- »Teniški vrtec – teniška animacija (3–5 let)« – skupina je namenjena najmlajšim, ki se bodo učili osnovne teniške motorike z elementi športnih iger z žogo. Osnovni cilj programa se glasi: tenis + otroci = zabava.
- »Mini program (5–7 let)« – v tej skupini se otroci učijo spoznavati teniško igro, osnovne teniške udarce (npr. servis, forehand, backhand) in osnovne gibalne vzorce. Otroci spoznavajo tenis preko igre, razvijajo motorične sposobnosti in krepijo delovne navade.
- »Midi program (7–10 let)« – v skupini je poudarek na razvoju teniške tehnike osnovnih udarcev, prehodu na midi oziroma srednje veliko igrišče, učenju držanja žoge v igri, na natančnem spoznavanju teniške igre in športnega načina življenja.
- »Nadaljevalni program (od 10. leta naprej)« – v tej starosti naj bi otrok že obvladal večino teniške tehnike. Otroci v tej skupini lahko pričenjajo s tekmovanji, hkrati pa izpopolnjujejo svoje teniško znanje in gibanje, pridobivajo znanje v teniški taktiki, uporabljajo naučene udarce v igralnih situacijah in se učijo zahtevnejših udarcev (npr. stop volley, servis z rotacijo). Ponujamo tudi možnost individualnega programa.
- »Rekreativni tenis za otroke (9–18 let)« – skupine so razdeljene na (1) začetnike, (2) otroke s predznanjem in (3) otroke, ki nadgrajujejo in izpopolnjujejo svoje znanje. Cilji skupin so pridobivanje gibalnih sposobnosti, nadgradnja teniške tehnike in taktike, predvsem pa učenje teniških vsebin preko zabave in igre.

ŠOLA TENISA ZA ODRASLE:
-  »Začetniki« – skupina je namenjena tistim, ki se še nikoli niso soočili s teniškimi prvinami in si želijo naučiti osnov tenisa, kot so pravila igre, tehnična izvedba osnovnih udarcev, postavitve na igrišču ipd. 
- »Začetniki +« – v to skupino bodo vključeni vsi, ki so že igrali minimalno število ur tenisa. Udeleženci bodo izboljšali svojo tehniko udarcev, postavitev na igrišču in konsistentnost udarcev ter se seznanili z osnovami igre (match-play). 
- »Nadaljevalni« – v skupini je poudarek na igri s vključitvijo taktičnega dela, točnosti in moči udarcev. 
- »Nadaljevalni +« – skupina je oblikovana za tiste, ki bi radi dvignili nivo svoje igre na višjo stopnjo. Poudarek je na dinamiki igre, taktiki in psihologiji tenisa.

V sklopu Šole tenisa za vas organizirajo še »Šolo tenisa za družine«, »Polindividualne ure tenisa«, »Individualne ure tenisa« in »Kardio tenis«. Več o njihovi ponudbi si lahko preberete na njihovi spletni strani: www.sportivita.si.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Miklavž na Dravskem polju, Slovenija

45-minutna refleksna masaža stopal in masaža nog do kolen

Masaža, ki pomaga pri mišični regeneraciji!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Preoblikovanje telesa s strojno limfno drenažo v Magnolija beauty salonu

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Žensko striženje v salonu Frizerstvo Weis

V tej ponudbi so na voljo tudi druge frizerske storitve - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!