NOVO v Sloveniji: CASALI COCONUTS brez alkohola! Casali in 1nadan.si podarjata 5x Casali mega poletni paket in 100x Casali Coconuts. Klikni »kupi kupon« in zadeni eno izmed privlačnih eksotičnih nagrad.

S klikom na »kupi kupon« pri tej ponudbi ne kupiš kupona, ampak pokažeš zgolj interes za sodelovanje v nagradni igri, s čimer pridobiš šifro kupona. Izmed vseh šifer bomo 20. maja 2013 naključno izžrebali 5 nagrajencev, ki bodo prejeli 5x Casali mega poletni paket (1 paket vsebuje: 1x Casali brisača + 1x Casali natikači + 1x Casali kapa + 1x paket izdelkov Casali Coconuts) in 100 nagrajencev, ki bodo prejeli Casali Coconuts za 0 €.

Casali sladko presenecenje
Casali sladko presenecenje
0,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
0,00 €
-100%
Prihranek:
0,00 €
 
 
Ponudba zaključena

Casali Coconuts – eksotika na poti!   

Nedolgo tega smo na Casali otoku našli Coconuts! Te slastne čokoladne kroglice – imajo po vzoru pravih kokosovih orehov sredico s tekočim kokosovim polnilom, oblito s plastjo bele čokolade s kokosovo moko.
"Lupina" Casali Coconuts je iz hrustljave mlečne čokolade, kakava lastne pražarne.  
Plast za plastjo do eksotičnega okusa!   

Casali Coconuts so sladki prvenec na otoku Casali, ki tokrat prvič, ker je brez alkohola, tudi otrokom odpira sladki svet čokoladno - kokosovih kroglic!
Pakirane so v lončku, ki ima možnost ponovnega zapiranja. Preprosto za na pot ali za eksotični prigrizek kar tako!

Da boste pripravljeni za na morje smo za vas pripravili nagradno igro s 5 x mega poletnimi paketi Casali in 100 izdelki Casali Coconuts.

Si želite s Casalijem do sanjskega karibskega potovanja?
Več o Casali nagradni igri za sanjsko potovanje si lahko preberete na http://www.manner.com/si/index.php?idp=609&hxpage

Splošni pogoji o nagradni igri 

Organizator nagradne igre je JOSEF MANNER d.o.o., Ljubljana, izvajalec MEDIA LAB d.o.o.. Žrebanje bo potekalo na naslovu MEDIA LAB d.o.o. pod nadzorom tričlanske komisije. Žrebanje bo iz e-bobna za žreb naključno izvedel računalniški sistem. Predsednik komisije bo pripravil zapisnik, ki bo vseboval tudi seznam nagrajencev. Zapisnik morajo podpisati vsi člani komisije. Zapisnik se bo leto dni hranil na naslovu MEDIA LAB d.o.o.  

Žreb bo potekal 20. 5. 2013. Izžrebanci bodo o nagradi obveščeni po elektronski pošti. Prevzem nagrad se bo izvedel na sedežu podjetja MEDIA LAB d.o.o., Tržaška 133, 1000 Ljubljana. Nagrajenec/ka je po zakonu davčni/a zavezanec/ka, zato bo na poziv organizatorja posredoval/a podatek o svoji davčni številki. Podeljene nagrade ni mogoče zamenjati, prenesti na drugo osebo, ali zahtevati denarne protivrednosti. Varovanje osebnih podatkov: izvajalec MEDIA LAB d.o.o. bo s skrbnostjo dobrega strokovnjaka in v skladu z zakonodajo varoval osebne podatke sodelujočih in jih ne bo posredoval tretjim osebam. Organizator si ne pridržuje pravic do uporabe osebnih podatkov sodelujočih, razen sto petih (105) nagrajencev, za namen podelitve nagrad. Nagrajenci se strinjajo, da jih organizator in izvajalec po koncu žreba objavita kot nagrajence na svojih spletnih straneh ali Facebook-u z imenom in priimkom.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

JESEN! Oddih s polpenzionom in SPA v hotelu Lucija 3* v Portorožu ob promenadi!

Gostom hotela je na voljo SPA Lucija z notranjim bazenom ter savnami. Hotel se nahaja v neposredni bližini glavnega portoroškega sprehajališča.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

Oddih na otočku Sv. Andrije v Island Hotelu Istra 4*

Čudovit hotel na simpatičnem otočku pri Rovinju! Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Dobrna, Slovenija

SPA & wellness oddih s polpenzionom v Hotelu Švicarija 4*, Terme Dobrna

Kopanje v termalnih bazenih tudi na dan odhoda!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Golte, Slovenija

Adrenalinski oddih v Wellness Hotelu Montis, Golte

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Vrednost kupona je 57,80 €. Razliko 231,20 € do polne cene (289,00 €) plačate direktno ponudniku.