Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

-70%
Oseb: 1
Rogaška Slatina, Slovenija

Vedeževanje s tarot kartami

Se sprašujete o ljubezni, zdravju, financah? V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije vedeževanja - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Razvajajte se! - 62 % na odlično masažo celega telesa z eteričim oljem lavande (45 min) + maska za obraz v obliki tkanine (15 min, na izbiro so 3 maske), v Salonu Ela v Žalcu ali v Rogaški Slatini!

Popolna sprostitev in nega!

Masaža telesa in maska
Masaža telesa in maska
18,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
49,90 €
-62%
Prihranek:
31,00 €
 
 

MASAŽA Z ELTERIČNIM OLJEM LAVANDE IN MASKA ZA OBRAZ

Maska v obliki tkanine, ki je prepojena z izbranim serumom, so se spomnili v Aziji, natančneje v Južni Koreji, kjer ženske slovijo po svoji predanosti obrazni negi. Te maske so prepojene s serumi za različno ciljno delovanje,  v serumu je  prisotna predvsem hialuronska kislina in različni vitamini ter minerali, ki koristijo koži, snovi pa so raztopljene v vodi.

Prednost maske za obraz v obliki tkanine je:
- da preprečijo izhlapevanje omenjenih snovi s površine kože, s tem pa se poveča intenzivnost samega delovanja maske in snovi globje prodrejo v kožo, kjer lahko opravijo svoje poslanstvo, 
- da manj izsušijo kožo, kot klasična maska iz tube, ki jo s prsti ali s čopičem nanašamo na obraz in jo pustimo delovati brez prekrivanja.

S tem pa seveda ponujajo bistveno prednost pred klasičnim nanašanjem seruma na obraz.

Za vse potrebe in tipe kože
Nekatere vrste mask bodo kožo:
- učvrstile,
- bodo nahranile,
- bodo opravile blag piling povrhnjice,  
- vizualno posvetlile in izenačile polt. 

Maske za obraz v tkaninah  ustrezaj količini celotnega tedna nanašanja seruma, le da v primeru nanosa tkanine enak učinek dosežemo v zgolj 15 minutah!

Maska v tkanini vsebuje super sestavine, od seruma, ki vlaži do hialuronske kisline in naravno pridobljenih sestavin, ki kožo ponovno napolnijo z vlago in vitamin ter minerali, ki jih potrebuje za svoje optimalno delovanje ter mladosten videz.

Tkanine so izdelani iz 100-odstotno naravne celuloze
Na voljo so tri vrste mask v tkanini:
- Prva maska, Moisture+Aqua Bomb vsebuje poleg hilauronske kisline in vlažilnega seruma tudi izvlečke granatnega jabolka. Po uporabi je bila koža vidno poživljena in bolj elastična prav tako pa lepo navlažena. To masko sicer priporočamo za vse z izsušeno kožo.
- Druga maska, Moisture+Freshness z izvlečki zelenega čaja. Ta maska se najbolje prileže normalni in kombinirani koži, daje pa nadvse prijeten občutek svežine, pore na obrazu zožale oziroma postale manj vidne.Tta maska lepo napne kožo in dobro vlaži.
- Tretja maska je primerna za suho in občutljivo kožo, to je Moisture+Comfort. Ta maska vsebuje izvleček kamilice, prav tako pa seveda tudi vlažilni serum in hialuronsko kislino. Koža obraza se čuti pomirjeno, ima občutek nahranjenosti in je na dotik mehka. Seveda pa tudi ta maska zelo dobro navlaži kožo.

Izberite svojo masko glede na tip svoje kože in tej privoščite temeljit oddih s pomočjo inovativnih mask za obraz v tkaninah. Koža bo videti lepša in manj utrujena, vlažilni serum in druge učinkovine v maski pa bodo koži tudi pomagali, da se bo bolj učinkovito spoprijela s sodobnim in stresnim načinom življenja, pa tudi agresivnimi okoljskimi dejavniki, kot so UV žarki in onesnaženje.

LAVANDA MASAŽA 
Eterično olje lavande (prave) ali t.i sivke, je 100% čisto in naravno eterično olje, pridelano s postopkom destilacije z vodno paro iz cvetnih vršičkov.

Sivka slovi po omamno dišečih cvetovih, eterično olje sivke pa se uvršča v sam vrh priljubljenosti eteričnih olj. Pomaga odpravljati stres in velja za olje, ki sprošča napetost. V manjših količinah pomaga k boljšemu spancu, v večjih količinah pa poživi, saj deluje tudi kot stimulant.  

Sivka je eno najbolj uporabnih eteričnih olj v aromaterapiji! Primerna je za sprostitev, pri glavobolu in stresu. Uravnava delovanje telesa in krepi njegovo odpornost. Uničuje klice, zato je primerna za razkuževanje ran, pa tudi za nego aknaste kože, opeklin, pikov mrčesa ter glivičnih obolenj.  

Koristna in primerna je za vse tipe kože.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 6
Rogla, Slovenija

Družinska vstopnica za Pot med krošnjami Pohorje na Rogli!

2 odrasla + 4 otroci!

Doživetje narave kot jo vidijo ptice! Spoznajte veličastna drevesa Pohorja! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Ljubljana, Slovenija

60-minutna TUINA masaža za 2 osebi v Zen Therapy Massage Center

Izkusi celovito moč tradicionalne kitajske medicine!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Zobne krone iz cirkonija

Najnovejše tehnologije omogočajo visokoestetske rešitve, da bo vaš nasmeh še lepši in zdrav z uporabo brezkovinskega materiala - cirkonija!