SUPER CENA! 1-dnevni izlet na OKTOBERFEST z obiskom tehničnega muzeja in BMW Welta: prevoz s turističnim avtobusom + zunanji ogledi v Münchnu + vožnja s podzemno železnico! Odhod 30. 9. 2017 iz LJ, KR in JES!

Izjemna priložnost za ljubitelje nemških avtomobilov! Število mest je omejeno! Možnost ogleda tudi muzeja BMW in vzpona na olimpijski stolp!

Oktoberfest, tehnicni muzej in BMW Welt v Münchnu
Oktoberfest, tehnicni muzej in BMW Welt v Münchnu
Oktoberfest, tehnicni muzej in BMW Welt v Münchnu
Oktoberfest, tehnicni muzej in BMW Welt v Münchnu
Oktoberfest, tehnicni muzej in BMW Welt v Münchnu
49,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Program
Odhod v zelo zgodnjih jutranjih urah. Po vožnji čez Avstrijo se bomo zgodaj dopoldne pripeljali v bližino središča Münchna, kjer bomo najprej stopili do tehničnega muzeja (Deutsche museum) na otoku na reki Isar, za katerega si bomo vzeli nekaj ur časa, saj se samo stalna zbirka razprostira na 5,5 ha. Po ogledu muzeja in morebitnem okrepčilu na münchenski tržnici ali v kakšni pivnici se bomo s podzemno železnico odpeljali na območje olimpijskega parka, kjer bomo stopili v doživljajski svet BMW-ja imenovan BMW Welt. Po ogledu BMW-jev možnost vzpona na olimpijski stolp (doplačilo) ali muzej BMW-ja (doplačilo). Po obisku olimpijskega območja bomo svoje nahrbtnike odložili na avtobus in se s podzemno železnico vrnili v središče Münchna oziroma do območja, kjer se odvija oktoberfest – Teresienwiese, kjer nas bo čakalo na milijone litra piva, zabaviščni park, klobase ... Prosto za samostojen obisk oktoberfesta.
Odhod iz Münchna ob približno 20.00, prihod v Slovenijo predvidoma okoli 2.00 v nedeljo.

Zakaj z Desetnico?
- ker so programi Turizma Desetnica vsebinsko bogati in zaokroženi ter vključujejo tudi kraje in oglede, ki jih druge turistične agencije ne ponujajo;
- ker so programi Turizma Desetnice dramaturško tako pripravljeni, da omogočajo vrhunsko doživetje. Na potovanjih je tako poleg strokovnih ogledov vedno dovolj časa tudi za pokušanje lokalne kuhinje ali pa samo posedanje na trgu ob kavi in opazovanje domačinov;
- ker imajo večletne izkušnje s področja organizacije izletov in potovanj ter turističnega vodenja, programe pa sestavljajo sami na podlagi poznavanja dežele in dogodkov;
- ker je pred odhodom znana cena vseh storitev (prevoz z udobnimi avtobusi, ki jih upravljajo vozniki z razumevanjem turizma, nastanitev v bližini središča ali dobro povezavo z javnim prometom do središča, obroki, vstopnine, lokalno vodenje, ki omogoča stik z domačini ...).

Nekaj vtisov gostov, ki so potovali z Desetnico:

"Spoštovana ga. Janina Šifrer, najlepša hvala za poslano (ponudbo - o.p.)! Zanimivo, bogato, edinstveno, žlahtno – kar je poroštvo za uspeh. :) Želim vse dobro. Seveda tudi sebi, zato bomo kmalu kaj prepotovali skupaj."

"Turizem Desetnica je agencija kot nalašč za nas. Program naše ekskurzije je izdelala po naših predlogih in ga strokovno obogatila in vključila še druge kraje in oglede, ki so se vsebinsko dopolnjevali. S strokovnim vodenjem smo bili zelo zadovoljni, saj smo na ekskurziji izvedeli mnogo več kot je bilo predvideno po programu."

"... Res ne moreva pozabit izleta v BMW, ker je bil res lep in strokovno iz vaše strani več kot brezhibno izpeljan. :)"

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rovinj, Hrvaška

Oddih na otočku Sv. Andrije v Island Hotelu Istra 4*

Čudovit hotel na simpatičnem otočku pri Rovinju! Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Krasen morski oddih v Hotelu Admiral 4* v mondeni Opatiji

Doživite krasno pomlad v objemu morja in svežega zraka na hrvaški obali! Otrok do 11,99 let gratis!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Vrsar, Hrvaška

Popoln morski oddih s polpenzionom v Resortu Belvedere 4* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
NOVO Šilo, Krk, Hrvaška

Družinski oddih v krasnih mobilnih hišicah kampa Tiha v Šilu na Krku

Preživite nepozabne pomladne počitnice v vrhunskih mobilnih hišicah na otoku metuljev! V tej ponudbi so na voljo tudi drugi termini - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rogaška Slatina, Slovenija

Pomladne počitnice za 2 osebi s polpenzionom v Grand hotelu Sava 4*

Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!