Naučite se tujega jezika! - 80 % na avdiotečaj za jezik po izbiri: ALI začetna angleščina ALI nadaljevalna angleščina ALI začetna nemščina ALI nadaljevalna nemščina ALI začetna španščina, iz zbirke PONS - Sto na uro, pri družbi Klett!

Plačajte le 1,08 € in se s pomočjo avdiotečaja hitro in enostavno naučite tujih jezikov, v vrednosti 5,40 €.

1,08€
    Kupi kupon
Vrednost:
5,40 €
-80%
Prihranek:
4,32 €
 
 

Se želite hitro naučiti tujega jezika, pa nimate časa hoditi na jezikovni tečaj? Naučite se tujega jezika ugodno in v objemu doma, sproščeni na kavču ali na dopustu. 
Preko modernih metod boste vadili govorjenje in razumevanje, podobno, kot če bi odraščali v tuje govorečem svetu.

Izbirate lahko med 5 tečaji: angleščino 1 ali 2, nemščino 1 ali 2 in španščino 1. Vsak tečaj vsebuje avdio CD in jezikovni vodnik.

ANGLEŠČINA 1 (začetna) in ANGLEŠČINA 2 (nadaljevalna)
PONS Sto na uro je zbirka 500 najpomembnejših angleških besed in fraz, zbranih po tematskih sklopih. Tako jih boste zlahka povezali z ustrezno situacijo, kar olajša osvajanje in priklic iz spomina med pogovorom. Besede in fraze so natisnjene v Jezikovnem vodniku - z njim se lahko naučite pravilnega zapisa, hkrati pa vam olajša učenje, še posebej, če ste vizualni učni tip. Vse besede in fraze skupaj s prevodi so posnete na zgoščenki. Med posnetki so dovolj dolgi premori, ki omogočajo ponavljanje, ne da bi prekinjali predvajanje.

NEMŠČINA 1 (začetna) in NEMŠČINA 2 (nadaljevalna)
PONS Sto na uro je zbirka 500 najpomembnejših nemških besed in fraz, zbranih po tematskih sklopih. Tako jih boste zlahka povezali z ustrezno situacijo, kar olajša osvajanje in priklic iz spomina med pogovorom. Besede in fraze so natisnjene v Jezikovnem vodniku - z njim se lahko naučite pravilnega zapisa, hkrati pa vam olajša učenje, še posebej, če ste vizualni učni tip. Vse besede in fraze skupaj s prevodi so posnete na zgoščenki. Med posnetki so dovolj dolgi premori, ki omogočajo ponavljanje, ne da bi prekinjali predvajanje.

ŠPANŠČINA 1 (začetna)
PONS Sto na uro je zbirka 500 najpomembnejših španskih besed in fraz, zbranih po tematskih sklopih. Tako jih boste zlahka povezali z ustrezno situacijo, kar olajša osvajanje in priklic iz spomina med pogovorom.Besede in fraze so natisnjene v Jezikovnem vodniku - z njim se lahko naučite pravilnega zapisa, hkrati pa vam olajša učenje, še posebej, če ste vizualni učni tip. Vse besede in fraze skupaj s prevodi so posnete na zgoščenki. Med posnetki so dovolj dolgi premori, ki omogočajo ponavljanje, ne da bi prekinjali predvajanje.

Izkoristite vsak prosti trenutek in se učite s poslušanjem kadarkoli in kjerkoli: med vožnjo v službo in domov, na potovanju, na sprehodu, na plaži ali kar doma.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Piran, Slovenija

Krasne počitnice v tradicionalni piranski hiši v Butičnem hotelu PiranArt

Skok v pravljični Piran! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

LAST MINUTE oddih s polpenzionom in uporabo wellnessa v Hotelu Eden 4*

Vključeno bivanje otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Čatež, Slovenija

Mega sproščene počitnice na Termalni rivieri v Termah Čatež!

Na jesensko razvajanje v Terme Čatež!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
NOVO Čatež, Slovenija

Oddih s kopanjem v Terme village – App Terme Čatež/lux

Preživite krasno jesen v prijetnem apartmaju in s kopanjem v zimski Termalni rivieri!