Velika noč v Zagrebu! - 51 na % 4-dnevni oddih za 2 osebi: 3x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi Superior + pismo dobrodošlice z voucherjem za pijačo (kozarec šampanjca ali naravni sok) + uporaba wellness centra (savna, bazen) in fitnesa v Phoenix Hotelu Zagreb****!

Plačajte 128 € in preživite sproščene velikonočne praznike, v vrednosti 262 €! Kupone lahko izkoristite od 29. 3 do 1. 4. 2013 ali izberete drug datum do 18. 4. 2013!

Velika noc Zagreb za 2
Velika noc Zagreb za 2
Velika noc Zagreb za 2
Velika noc Zagreb za 2
Velika noc Zagreb za 2
128,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
262,00 €
-51%
Prihranek:
134,00 €
 
 

Dobrodošli v Phoenix hotel****, ki ga je Luxury Travel Guide izbral za Najbolj romantični hotel za leto 2013! Sprostite se in uživajte v vrhunskem wellness centru, ki je na voljo samo za vaše udobje!

Whirlpool
Sproščujoč učinek vode je znan že od nekdaj, in danes, ko stres vse bolj postaja del našega vsakdanjega življenja,  je hidroterapija neizogiben del zdravega življenjskega sloga. Poleg sprostitve, ležanje v vročem bazenu izboljšuje prekrvavitev, zmanjša napetost v mišicah in pomaga pri lajšanju revmatičnih bolezni. Voda masaža je idealna za sprostitev po napornem dnevu ali druženje s prijatelji. Whirlpool ima temperaturo vode 36 stopinj, lahke aromaterapija učinke za sprostitev in vrsto curkov z vodo in zrakom za različne dele telesa. Bazen je globine 80 cm, tako da se lahko popolnoma potopite v vodo.
Savna
Prednosti savne za človeško telo in duha so že dolgo znane. Savna sprošča, pomirja, neguje kožo, izboljša krvni obtok, krepi imunski sistem, odpravlja stres. Poleg sprostitve ima zdravilne učinke na naše telo in kožo ter z znojenjem spodbuja odstranitev toksinov in pomaga izboljšati odpornost telesa. Presenetljiv rezultat je sijoča, elastična in mehka koža. Prav tako pomaga pri izgubi teže in celulita.

Hotelski Spa & Wellness center ponuja neskončni bazen s plavanjem proti toku. Plavanje je idealeno za telo, saj se premika večina mišic v telesu, se ne obremenjuje sklepov, odlično je tudi za povečanje moči in vzdržljivosti. Neskončni bazen ima temperaturo vode 28 stopinj, s kromoterapijo svetlobnih učinkov za sedeže ponuja sprostitev in masažo z različnimi curkov vode in zraka za različne dele telesa. Idealno za vadbo, sprostitev in druženje. Noben drug bazen ne ponuja tako celostne rešitev za zdravje in sprostitev.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Piran, Slovenija

Krasne počitnice v tradicionalni piranski hiši v Butičnem hotelu PiranArt

Skok v pravljični Piran! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

LAST MINUTE oddih s polpenzionom in uporabo wellnessa v Hotelu Eden 4*

Vključeno bivanje otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Čatež, Slovenija

Mega sproščene počitnice na Termalni rivieri v Termah Čatež!

Na jesensko razvajanje v Terme Čatež!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
NOVO Čatež, Slovenija

Oddih s kopanjem v Terme village – App Terme Čatež/lux

Preživite krasno jesen v prijetnem apartmaju in s kopanjem v zimski Termalni rivieri!