Nedrčki brez naramnic! - 50 % na komplet 3 udobnih nedrčkov Bustier Bra brez naramnic: 1x bel + 1x črn + 1x bež nedrček, na voljo v M, L ali XL velikosti, v spletni trgovini TVnakupi!

Plačajte 16,25 € za komplet Bustier Bra in se poslovite od ščipanja, drgnjenja in nelagodja starih nedrčkov ter poudarite svoj dekolte, v vrednosti 32,50 €!

16,25€
    Kupi kupon
Vrednost:
32,50 €
-50%
Prihranek:
16,25 €
 
 

Ste izgubili ali pridobili telesno težo in se vam stari nedrčki ne prilegajo več? Vas moti težavno in neudobno nameščanje običajnih nedrčkov? Naredite konec motečim linijam, sponkam, oporam in nastavljivim naramnicam. Komplet treh nedrčkov Bustier Bra brez naramnic (videno tudi v TV oglasih) so idealna rešitev, saj se vam prilegajo, tudi če vaša teža niha!

V paketu dobite 3 nedrčke (1x bela, 1x črna, 1x bež barva), izbirate pa lahhko med tremi velikostmi: M (89-96 cm), L (97-105 cm) in XL (106-117 cm). Nedrčki so enostavni za oblačenje, se odlično prilegajo in nudijo udobje skozi ves dan. Pod oblačili so skoraj nevidni, saj so izdelani s posebno tehnologijo Body Form, ki omogoča odlično prilagajanje telesu, push-up učinek pa daje vašim prsim popoln videz. Nedrčki Bustier Bra so narejeni s širokimi stranicami in široko hrbtno oporo, kar zagotavlja popolno nevidnost pod oblačili ob tem pa onemogoča vsak zdrs in drsenje med nošenjem. Všite blazinice se oblikujejo in povečajo vaše prsi, kar še bolj poudari vašo postavo. Preprečujejo preprečuje neprijetne izbokline na oblačilih in poudarijo vaš dekolte.

Čiščenje nedrčkov je enostavno, saj so primerni za strojno pranje. Narejeni so iz kakovostnega najlona (90 %) in spandexa (10 %) in nudijo popolno oporo in prileganje telesu. Nedrčki Bustier Bra vam bodo povrnili samozavest, vaše oprsje pa bo lepo oblilkovano in privlačno.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Portorož, Slovenija

PRIJETNA JESEN! Morski oddih za 2 osebi v Lifeclass hotelih 4* v Portorožu!

Vrednost kupona je 33,00 €. Razliko 187,00 € do polne cene (220,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rogaška Slatina, Slovenija

Luskuzni oddih s polpenzionom ter uporabo bazena in savn v Atlantidi Rogaška 5*

Razkošen oddih s petimi zvezdicami! Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Šilo, Krk, Hrvaška

Jesenski oddih v krasnih mobilnih hišicah kampa Tiha v Šilu na Krku

Ne spreglejte vseh opcij in terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!