Zapestnica za več energije! - 60 % na energijsko zapestnico s 4 bioelementi (magnet, negativni ioni, germanij, IR žarki), ki bodo izboljšali vaše zdravje in počutje. Poštnina je brezplačna.

Plačajte 19,90 € za zapestnico, ki bo s pomočjo naravnih elementov izboljšala kakovost vašega življenja, v vrednosti 49,90 €.

19,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
49,90 €
-60%
Prihranek:
30,00 €
 
 

Ste pogosto utrujeni in brez energije, pa ne veste kako bi izboljšali svoje počutje? Preizkusite posebno energijsko zapestnico, ki jo uporabljajo mnogi po vsem svetu. S pomočjo elementov, ki jih vsebuje, bo izboljšala vašo energijo in vam dala moči za nove izzive.

Magnet:
 terapija z magnetom je neškodljiv način, ki vam pomaga izboljšati vaše zdravje. Uporabljajo ga po celem svetu. Deluje podobno kot akupunktura, magnet pa se položi na določene dele kože in tako pomaga izboljšati pretok krvi ob tem pa zagotovi tudi boljšo energijo.

Negativni ioni: blagodejno vplivajo na naše zdravje. Znanost te delce imenuje anioni, ki lahko podpirajo celoten proces presnove, pozitivno vplivajo na lajšanje stresa in napetosti, prav tako pa človeškemu telesu nudijo duševno svežino. Avtomobili, industrijsko onesnaževanje, računalniški zasloni, televizije, večina električne opreme, žarnice ne oddajajo le ektrosmoga, temveč tudi v velikem številu pozitivno nabite ione. Pri boju proti negativnim učinkom vam bo uspešno pomagala zapestnica sbs forza energy, ki nudi primerno zaščito pred ioni z negativnimi učinki. Na zapestju tako nosite košček neokrnjene narave, ki bistveno izboljša možnost razvoja kvalitetnejšega življenja.

Germanij: zapestnica vsebuje tudi germanij - polprevodni element, ki se učinkovito odziva na infrardečo svetlobo. Dve pomembni značilnosti germanija, ki omogočata pozitivne učinke na zdravje, sta njegova naravna sposobnost sproščanja negativnih ionov in penetracija infrardečih žarkov v človeško telo. Germanij tako pomaga čistiti kri in uravnoteževati pozitivne in negativne ione v telesu, kar privede do sproščanja mišic in zmanjšanja utrujenosti.

IR žarki : infrardeči žarki so bistvenega pomena za življenje vsega zemeljskega življenja. Infrardeče sevanje ne prodre naravnost v tkiva, učinkuje pa na pretok krvi v koži tako, da poveča njen pretok na območjih, ki so izpostavljena sevanju.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Piran, Slovenija

Krasne počitnice v tradicionalni piranski hiši v Butičnem hotelu PiranArt

Skok v pravljični Piran! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

LAST MINUTE oddih s polpenzionom in uporabo wellnessa v Hotelu Eden 4*

Vključeno bivanje otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Čatež, Slovenija

Mega sproščene počitnice na Termalni rivieri v Termah Čatež!

Na jesensko razvajanje v Terme Čatež!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
NOVO Čatež, Slovenija

Oddih s kopanjem v Terme village – App Terme Čatež/lux

Preživite krasno jesen v prijetnem apartmaju in s kopanjem v zimski Termalni rivieri!