6x olje za zdravo življenje! - 50 % na komplet hladno stiskanih olj domače pridelave (6x 500 ml): konopljino + orehovo + bučno + sončnično + repično + solatno olje pri podjetju Elegant.

Plačajte 49 € za olja, ki bodo izboljšala vaše zdravje, v vrednosti 99,90 €.

49,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
99,90 €
-50%
Prihranek:
50,90 €
 
 

Konopljino olje
Konopljino olje je izredno bogato saj vsebuje kar osem esencialnih aminokislin, veliko vitaminov B kompleksa in vitamin E. Vsebuje  od 50 do 70 odstotkov linolne (omega-6) kisline in od 15 do 25 odstotkov alfalinolenske kisline, ki ji danes pravimo kar omega-3 maščobna kislina. Olje vsebuje tudi gamalinolensko kislino (GLA), ki je pomembna za imunsko odpornost in je edino jedilno olje, ki vsebuje to pomembno sestavino. 
Orehovo olje
Orehovo olje se pridobiva s hladnim stiskanjem orehovih jedrc. Tukaj ne gre za stiskanje rahlo praženih jedrc, kar daje navidezno bolj orehov okus, kot ste ga navajeni iz npr. potice. Naše olje je stiskano brez kakršne koli toplotne obdelave - 100% naravno in res tistega pravega okusa.

Bučno olje
Bučno olje je narejeno s hladnim stiskanjem prečiščenih, najkakovostnejših bučnih semen, da se ohranijo vse učinkovine. Bučno olje je eno izmed najbolj hranljivih olj, saj vsebuje veliko vitamina E, Omega-3 in Omega-6 maščobne kisline. Vsebuje tudi veliko mineralov, vključno s cinkom in magnezijem. Hladno stiskano bučno olje je prijetnega in blagega okusa.
Sončnično olje
Hladno stiskano sončnično olje je prijetnega vonja in okusa, bogato z vitaminom E in nenasičenimi maščobnimi kislinami, ki blagodejno vplivajo na posameznika. Je vsestransko uporabno, saj se lahko uporabi kot živilo, prehransko dopolnilo ali mazilo. Priporočajo ga za pripravo vseh vrst hladnih jedi, pikantnih solat, marinad, majoneze, kakor tudi za kuhanje, dušenje, pečenje in cvrtje vseh vrst mesa in zelenjave. Uživajte!

Repično olje
Le repično olje je tisto, ki ga je vsaj v Evropi dovolj in niso napačne trditve, da je to najbolj zdravo olje na svetu. Imenujejo ga tudi nova zvezda v svetu maščob, saj vsebuje življenjsko pomembne maščobe, ki bi sicer lahko v naši prehrani manjkale. Ogrščično olje je obstojnejše od sončničnega in sojinega tudi po večkratnem pogrevanju. Gre pa za hladno stiskano slovensko olje. Poskusite, ne bo vam žal...
Solatno olje
Odlično hladno stiskano olje za pripravo solat, je mešanica kar štirih hladno stiskanih olj in sicer konopljinega, repičnega, sončničnega in pa bučnega olja. Poskusite ..., res greha vredno.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Vrsar, Hrvaška

Morski oddih v mobilni hiški Superior kampa Porto Sole v Vrsarju

Popoln oddih na čudoviti obali zahodne Istre!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rogaška Slatina, Slovenija

Jesenski oddih v dvoje s polpenzionom v Grand Hotelu Sava 4* v Rogaški Slatini!

Odpravite se na vrhu 106-metrskega razglednega stolpa KRISTAL (ob doplačilu)! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rabac, Hrvaška

Morski oddih s polpenzionom Valamar Sanfior Hotel & Casa 4* v Rabcu

MEGA dopust na vzhodni obali Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Vrsar, Hrvaška

Krasen jesenski oddih s polpenzionom za 2 osebi v Resortu Petalon 4*

ULTRA LAST MINUTE!

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Poreč, Tar, Lanterna

Jesenski oddih v Valamar Tamaris Resortu 4* v Poreču

Izvrstna izbira za družine, aktiven dopust in zabavo! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Laško, Slovenija

Sproščujoč termalni oddih v Hotelu Zdravilišče Laško 4*

Vrednost kupona je 45,00 €. Razliko 255,00 € do polne cene (300,00 €) plačate direktno ponudniku.