Pomlad je pred vrati – poskrbite za svoje telo! Do - 75 % na popoln paket oblikovanja celotnega telesa z metodo LPG endermologije: 12x lipomasaža + 1x pregled in določitev terapije + LPG obleka + 1x priprava jedilnika + 1x merjenje + 3x body wrapping + 1x darilni bon po vaši izbiri!

Plačajte 202,50 € in se prepričajte, zakaj je LPG Endermologija najbolj priznana in dokazana terapija pri čiščenju telesa, izgubi kilogramov, oblikovanju telesa in zategovanju kože, v vrednosti 810 €!

202,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
810,00 €
-75%
Prihranek:
607,50 €
 
 

Preoblikujte svoje telesce z eno najbolj učinkovitih metod!
LPG Endermologija je edinstvena metoda, najbolj priznana na svetu za pospeševanje metabolizma in dobro počutje. Izboljšan metabolizem posledično pripomore k izgubi kilogramov, s tretiranjem da točno določenem delu telesa pa zagotovimo lepo oblikovano telo, bolj čvrsto kožo in dobro počutje.

Vendar pa je potrebno opozoriti na nekaj zelo pomembnih stvari pri izvajanju LPG Endermologije:
1. LPG je postopek, ki zahteva najmanj 10 obiskOV, da telo pripravimo do delovanja oz. pospešimo presnovo, ki je pogoj za toplenje maščobe. Zato se LPG tretmaji izvajajo vedno v paketu in ne kot enkratni tretma. Posamični tretmaji se izvajajo samo po končani terapiji kot vzdrževanje in sicer en-do dvakrat mesečno.
2. Tretma mora biti izveden s stani strokovno izšolanega in usposobljenega terapevta. Zato vedno preverite, če ima terapevt ustrezno znanje LPG oz. ima LPG certifikat. Napačno tretiranje namreč ne prinese želenih rezultatov.
3. Pri tretiranju z LPG Endermologijo moramo vedno obdelati celo telo. Zato je pomembno, da imate oblečeno oblekico, ki vas zaščiti pred masažnimi valjčki, le obdelava celega telesa pa zagotovi popolno čiščenje telesa. Vsak uporabnik ima svojo oblekico, ki je označena z imenom in priimkom. Po končani terapiji je oblekica last uporabnika.

Prepričajte se sami, zakaj je LPG Endermologija najbolj priznana in dokazana terapija pri čiŠČenju telesa, izgubi kilogramov, oblikovanju telesa in zategovanju kože.
Zaupajte 30-letni tradiciji in preverjeni metodi, na katero prisegajo tudi Jenifer Lopez, Angelina Jolie in Zinadine zidane, ki je tudi ambasador LPG. Zaupajte kvaliteti – zaupajte studiu Beauty Effectu!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Kope, Slovenija

Smučarska vozovnica z malico za smučarski center Kope

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji! Ne spreglejte vseh opcij smučarskih vozovnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-60%
Oseb: 1
NOVO

Vedeževanje preko elektronske pošte

Imate vprašanja, na katera želite hiter odgovor? V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije vedeževanja preko elektronske pošte - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Vojnik, Slovenija

Masaža celega telesa

Masaža je zelo učinkovita tehnika s katero pospešimo krvni obtok in s tem lajšamo bolečino in sprostimo mišice!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Kraljevska nega z diamantnim pilingom (50 min)

Za odlično regeneracijo kože!