Paket za popolno postavo! – 65 % na paket preoblikovanja telesa, ki vključuje: 3x kavitacija (3x 40 min) + 3x strojna limfno drenaža (3x 60 min) + darilo: 3x vadba na Green Plate (3x 20 min), v Zavodu za nego telesa San Stefano.

Plačajte 73,50 € za preoblikovanje vašega telesa s pomočjo odličnih tretmajev, v vrednosti 210 €.

73,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
210,00 €
-65%
Prihranek:
136,50 €
 
 

Kavitacija je naravni pojav, ki nastane pod vplivom nizkofrekvenčnega ultrazvočnega valovanja. Ultrazvočno polje sproži nastanek mehurčkov, ki zrastejo do določene velikosti in se nato sesedejo sami vase. 
Pri tem se sprosti energija v obliki toplote (zanemarljiv učinek) in pritiska (prevladujoč učinek). Slednji zlahka razbije povečane maščobne celice v podkožju, ker njihove membrane niso odporne na nastale vibracije in minimalne spremembe nastale v pritisku tkiva. S tem je zagotovljena visoka natančnost in selektivnost terapije, saj ostala tkiva (površina kože, žile, živci, mišice) ostanejo nedotaknjena. Odpadne snovi, uničene stene maščobnih celic in trigliceridi, ki nastanejo pri procesu kavitacije se s pomočjo limfnega in krvnega sistema same izločajo iz telesa. Maščoba iz razbitih maščobnih celic se v obliki trigliceridov izlije v medcelično tekočino, kjer se pod vplivom encimov razgradi v glicerol in proste maščobne kisline. Vodotopni glicerol prodre v krvni obtok in se porabi za energijo. Netopne proste maščobne kisline pa potujejo v jetra, kjer se razgradijo kot vsaka druga prosta maščobna kislina, vključno s tistimi iz hrane.

Pri večini pacientov so rezultati vidni že po prvem posegu, vendar pa nadaljnji tretmaji še dodatno zmanjšajo količino maščobnih celic na obdelanem delu telesa in s tem tudi njegov obseg. Terapija ni namenjena izgubi kilogramov, temveč izključno preoblikovanju telesa.

Strojna oblika masaže, ki izboljša limfni pretok na določenem delu telesa, je limfna drenaža. Limfna drenaža je nujna in doponilna terapija po kavitaciji, saj vpliva na njeno boljšo učinkovitost in s tem hitrejše rezultate. Limfna drenaža pomaga zmanjšati obseg maščobnega tkiva, očisti telo strupov in toksinov, je ena najbolj učinkovitih terapij za odpravljanje celulitisa, zatekanja nog, zastajanja vode v telesu. Limfna drenaža igra pomembno vlogo pri uravnavi imunskega sistema.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Škofije, Slovenija

HIFU - nekirurški lifting tretma za 1 osebo

HIFU terapija je najnaprednejši tretma! To je nova tehnologija, ki ima velik potencial da nadomesti tradicionalni kirurški facelift.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Več lokacij po Sloveniji

Tečaj za voditelja čolna z vključenimi učnimi gradivi

Optimalna rešitev za uspešno pripravo na izpit za čoln!

-62%
Oseb: 1
NOVO Nova Gorica, Slovenija

Anticelulitni program (10 obiskov) v salonu Spa & Beauty Tea:

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Radovljica, Slovenija

Rafting na Gorenjskem (13 km)

Preizkusite nekaj novega in razburljivega!