Terapevtska metoda! – 50 % na refleksno masažo stopal (45 minut), ki s pritiskanjem na posamezne refleksne točke stopala sprošča telo in duha.

Plačajte 12,50 € za terapevtsko metodo, ki sprosti in harmonizira celotno telo in tako ugodno vpliva na vaše zdravje in počutje, v vrednosti 25 €.

12,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
25,00 €
-50%
Prihranek:
12,50 €
 
 

Zaradi nezdrave prehrane, premalo gibanja ali stresov se na živčnih končičih stopal nabirajo kristalčki sečne kisline in kalcijevih soli, ki zavirajo normalno delovanje raznih organov. Terapevt  to zazna kot drobnozrnat pesek, ki včasih kar škriplje pod prsti, masirana oseba pa to občuti kot bolečino. To je največkrat pokazatelj, da je organ, ki ustreza boleči coni oslabljen ali pa še bo.  Z vztrajno obdelavo teh con - kristalčki na stopalu ob gnetenju razpadejo. Ti razbiti delčki se absorbirajo v sistem za izločanje odpadnih snovi, od tod pa zapustijo telo z znojem in sečem. Tako z refleksno  masažo stopal dobesedno odplavimo nakopičeno nesnago iz telesa in odstranimo zamaške, ki so zapirali energetske kanale. Tako se začne neoviran pretok energije po telesu, izboljša se delovaje žlez, okrepi se krvni  pretok in človek se počuti popolnoma prerojen.

Refleksna terapija stopal je primerna tako za pomoč pri zdravljenju najrazličnejših bolezenskih stanj, kot so težave z najrazličnejšimi vnetji – oči, ušes, seči. Zelo dobrodošla je po porodu, da se mamicam telo čim prej postavi v prvotno stanje.

Lahko je tudi v pomoč ob težavah z zanositvijo, je v veliko pomoč z okrevanjem po kapi, težavah s hrbtenico, težave z astmo, glavoboli- migrenami, nespečnostjo. Služi lahko kot preventiva za ohranjanje harmonije v našem telesu.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Kope, Slovenija

Smučarska vozovnica z malico za smučarski center Kope

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji! Ne spreglejte vseh opcij smučarskih vozovnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-60%
Oseb: 1
NOVO

Vedeževanje preko elektronske pošte

Imate vprašanja, na katera želite hiter odgovor? V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije vedeževanja preko elektronske pošte - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Vojnik, Slovenija

Masaža celega telesa

Masaža je zelo učinkovita tehnika s katero pospešimo krvni obtok in s tem lajšamo bolečino in sprostimo mišice!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Kraljevska nega z diamantnim pilingom (50 min)

Za odlično regeneracijo kože!