Terapevtska metoda! – 50 % na refleksno masažo stopal (45 minut), ki s pritiskanjem na posamezne refleksne točke stopala sprošča telo in duha.

Plačajte 12,50 € za terapevtsko metodo, ki sprosti in harmonizira celotno telo in tako ugodno vpliva na vaše zdravje in počutje, v vrednosti 25 €.

12,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
25,00 €
-50%
Prihranek:
12,50 €
 
 

Zaradi nezdrave prehrane, premalo gibanja ali stresov se na živčnih končičih stopal nabirajo kristalčki sečne kisline in kalcijevih soli, ki zavirajo normalno delovanje raznih organov. Terapevt  to zazna kot drobnozrnat pesek, ki včasih kar škriplje pod prsti, masirana oseba pa to občuti kot bolečino. To je največkrat pokazatelj, da je organ, ki ustreza boleči coni oslabljen ali pa še bo.  Z vztrajno obdelavo teh con - kristalčki na stopalu ob gnetenju razpadejo. Ti razbiti delčki se absorbirajo v sistem za izločanje odpadnih snovi, od tod pa zapustijo telo z znojem in sečem. Tako z refleksno  masažo stopal dobesedno odplavimo nakopičeno nesnago iz telesa in odstranimo zamaške, ki so zapirali energetske kanale. Tako se začne neoviran pretok energije po telesu, izboljša se delovaje žlez, okrepi se krvni  pretok in človek se počuti popolnoma prerojen.

Refleksna terapija stopal je primerna tako za pomoč pri zdravljenju najrazličnejših bolezenskih stanj, kot so težave z najrazličnejšimi vnetji – oči, ušes, seči. Zelo dobrodošla je po porodu, da se mamicam telo čim prej postavi v prvotno stanje.

Lahko je tudi v pomoč ob težavah z zanositvijo, je v veliko pomoč z okrevanjem po kapi, težavah s hrbtenico, težave z astmo, glavoboli- migrenami, nespečnostjo. Služi lahko kot preventiva za ohranjanje harmonije v našem telesu.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-55%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Terapevtska masaža z zdravilnim CBD-jem v salonu Beauty District

Holistična tehnika masaže s svečami je starodavna praksa, ki jo izvaja profesonalni maser!

-50%
Oseb: 1
NOVO Miklavž na Dravskem polju, Slovenija

45-minutna refleksna masaža stopal in masaža nog do kolen

Masaža, ki pomaga pri mišični regeneraciji!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Permanentno lakiranje v salonu Nail Perfection v Mariboru!

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi!