Naučite se borilnih veščin! – 50 % na mesečno karto za 8 obiskov (2x na teden) in članarino za aktiven tečaj Muay Thai – tajski boks in K-1 stil borilnih veščin, v Športnem društvu Legija.

Plačajte 17,50 € za strokovno pripravljene treninge borilne veščine, v vrednosti 35 €.

17,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
35,00 €
-50%
Prihranek:
17,50 €
 
 

Velja za najmočnejšo, najnevarnejšo STAND UP (stoječo) borilno veščino. Muay thai se razvija!
Največji vzpon je doživel z mega popularnimi eventi K-1 in MMA, kjer veljajo tehnike Muay thai-a za najnevarnejšo tehniko v stoječem položaju.

Vadba je primerna tudi za začetnike in otroke od 11. leta dalje. Treningi so strokovno pripravljeni in se stopnjujejo. Čeprav je na prvi pogled Muay Thai izgleda krut, poškodb ni, če se treningi pravilno izvajajo. Pravih borb v začetnih stopnjah tečaja ni. Poudarek je na učenju pravilnih posameznih udarcev, na tehniki in na vzdržljivosti moči in eksplozivnosti. Ko učenci osvojijo vse tehnike s kontrolo in pogovorom z usposobljenim trenerjem, sledi nadaljevanje v pravih borbah.

Program vadbe Muay Thai (Tajski boks):
Dovoljene so ročne tehnike nad pasom, brce nad pasom in pod pasom ter udarci s kolenom ter komolci. Pri treningih se tehnike izvajajo pod nadzorom. Vadba je namenjena vsem, ki obožujejo borilne veščine. Treningi se izvajajo v parih, na boksarskih vrečah ter na fokuserjih. Treningi so namenjeni ženskam kot moškim. Pri treningu dajemo velik pomen tehniki in ko je le-ta osvojena,  začnemo z močnimi in hitrimi udarci. Pri tajskem boksu aktiviramo vse mišične skupine. Po treningu sledi raztezanje. Vadba pripomore k gibčnosti telesa, ki ga prebudimo in pridobimo na kondiciji.
Zgradba vadbe:
Uvodni del ure je namenjen ogrevanju celotnega telesa, rahlemu teku. Velik pomen imajo raztezne vaje, ki izboljšujejo gibčnost. V glavnem delu ure sledi tehnika udarcev, krepitev moči udarca in učenje taktike v boju. Ura se zaključi s krepilnimi vajami za posamezne mišične skupine – sproščanje in raztezanje.

Učinki:
Vadba izboljšuje kondicijsko pripravljenost, krepi samozavest in uravnava mišično maso telesa. Izboljšuje koordinacijo gibov, telesno držo ter vpliva na boljše počutje telesa.
Komu je vadba namenjena:
Učinkovita celostna vadba je namenjena tako moškim kot ženskam, začetnikom, rekreativcem ter vsem, ki bi radi spravili odvečno energijo iz telesa ter vsem, ki bi radi nekaj več od borilnih veščin. Med samo vadbo prilagajajo intenzivnost vadbe skupini, glede na telesno pripravljenost.

Začetek tečaja 04. 03. 2013. 
Treningi v ponedeljek in sredo ob 16. uri na naslovu Nova vas/Tabor, Prušnikova 12 (stari
Mercator center), 2000 Maribor ali ob torkih in četrtkih ob 19. uri na naslovu Osnovna šola Bratov Polančičev, Prešernova ulica 19, 2000 Maribor.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Žensko barvanje s striženjem las v salonu Frizerstvo Weis

Kvalitetne barve v kombinaciji z masko!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Tretma kolagenske niti za pomlajevanje v Lepotnem studiu Mi día!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi!