Učvrstite svoje telo! – 60 % na anticelulitno kremo Eveline Diamond Slim Extreme 4D - shujševalni serum proti celulitu 250 ml (zadostuje za cca 2 meseca ob uporabi 1x na dan), pri Intertrade.si. Poštnina je brezplačna!

Plačajte 15,90 € za kremo, ki zmanjšuje maščobno tkivo in celulit ter oblikovanje silhuete v štirih dimenzijah, v vrednosti 39,90 €.

15,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
39,90 €
-60%
Prihranek:
24,00 €
 
 

Eveline Diamond Slim Extreme 4D shujševalniI serum proti celulitu Diamond Slim 4D in oblikovanje silhuete v štirih dimenzijah:
- zmanjšuje maščobno tkivo in celulit,
- spodbuja mikrocirkulacijo,
- oblike silhueto,
- dela do 48 ur.
Direkten vpliv 4D: rezultati so vidni že po kratkotrajni uporabi. Inovacija s Hialuronsko kislino.

Anticelulitni Diamond shujševalni serum z dodatkom hialuronske kisline, je inovativen izdelek za hujšanje in oblikovanje telesa. Inovativna formula združuje učinkovite naravnih sestavine z najnovejšimi rezultati kozmetike in estetske medicine.
Nova formula seruma vsebuje mikroskopske delce diamantov in edinstveno sestavo aktivnih snovi, ki intenzivno spodbujajo izgorevanje maščob v podkožnem tkivu in izredno učinkovito zmanjšujejo celulit.
Diamond mikrokristali spodbujajo mikrocirkulacijo, aktivirajo kisikove celice in povečajo penetracijo aktivnih snovi, globoko v vašo kožo. 
Izdelek s takojšnjo učinkovitost je okrepljen s hialuronsko kislino z visoko molekularno težo, ki globoko vlaži, gladi in učvrsti vašo kožo.

BioHyaluron Slim Complex ™ pušča nežen film na koži ter ustvari neviden in svetleč film, ki gladi vašo kožo. Izvorne celice rastlin aktivirajo šibke in neaktivne celice v koži in s tem spodbujajo njeno naravno obnovo. To omogoča premagovanje celulita po naravni poti. Lipocell-Slim Complex® stimulira proces izgorevanja telesne maščobe, ima močan shujševalni učinek in prefinjeno pomaga oblikovati vašo silhueto.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-65%

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

Super cena
NOVO

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

-85%
NOVO

Komplet 8 ProSTART nastavkov za električne ščetke Sonicare

Za čudovit nasmeh! Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis!

Super cena
NOVO

Brosway Chant ogrlica v zlati barvi

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!