Izkusite lepote narave s prekrasnim razgledom! - 50 % na 3-dnevni paket za 2 osebi: 2x nočitev v starem delu z zajtrkom + 1x vstop v savno za dve osebi (2h) + 2x pijača dobrodošlice + darilce presenečenja na Turistični kmetiji Marjanca!

Plačajte 65 € in si privoščite oddih in sproščanje po domače le nekaj minut od Rogaške Slatine in Term Olimia, v vrednosti 130 €! Idealno tudi za družine z majhnimi otroci!

Turisticna kmetija za 2
Turisticna kmetija za 2
Turisticna kmetija za 2
Turisticna kmetija za 2
65,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
130,00 €
-50%
Prihranek:
65,00 €
 
 

Zapustite betonsko džunglo in se odpravite v čudovito naravo, kjer bodo vaši možgančki počivali in uživali v pristnem okolju na svežem zraku!

Turistična kmetija Marjanca se nahajana griču ob vznožju Boča in v neposredni bližini Rogaške Slatine, kjer vas pričakajo prijazni gostitelji ter njihove domače živali (pujsi, krave, koze, zajčki, kokoši in mala žrebička Neli). Kmetija je idealen kraj za vse, ki imate radi mir in lepoto narave s prekrasnim razgledom od Boča do Donačke gore na vzhodni strani, na zahodu pa seže ob lepem vremenu pogled vse tja do Kamniško Savinjskih Alp.
Posebej dobrodošli so otroci, saj bodo vsi, ki bodo bivali pri njih, lahko pomagali pri kmečkih in gospodinjskih opravilih, kot so krmljenje živali, iskanje in pobiranje kokošjih jajčk, pomoč pri peki kruha, ki ga peče babi. Imeli bodo možnost igranja na male ritmične instrumente, saj gospodinja Tina zna igrati na klavir in kitaro, prav tako pa bodo prepevali in se učili pesmice.

Na njihovi kmetiji boste na svoj račun prišli vsi tisti, ki cenite domačo hrano. Razvajali vas bodo že ob prihodu in vam postregli z aperitivom. Med najbolj značilne jedi uvrščajo: pšenični kruh od naše babice, suhomesnate izdelke, pečenega kozlička, porovo kremno juho, kunca v zeliščni omaki s skutnimi štruklji, domače njoke ter seveda skutno zafrkljačo in jabolčni zavitek iz domačih jabolk. Ne smemo pa pozabiti na ODLIČNO KAPLJICO RUJNEGA VINCA pridelanega izpod gospodarjevih rok, ki bo na koncu dodala še piko na i pri vseh njihovih dobrotah.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

JESEN! Oddih s polpenzionom in SPA v hotelu Lucija 3* v Portorožu ob promenadi!

Gostom hotela je na voljo SPA Lucija z notranjim bazenom ter savnami. Hotel se nahaja v neposredni bližini glavnega portoroškega sprehajališča.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

Oddih na otočku Sv. Andrije v Island Hotelu Istra 4*

Čudovit hotel na simpatičnem otočku pri Rovinju! Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Dobrna, Slovenija

SPA & wellness oddih s polpenzionom v Hotelu Švicarija 4*, Terme Dobrna

Kopanje v termalnih bazenih tudi na dan odhoda!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Golte, Slovenija

Adrenalinski oddih v Wellness Hotelu Montis, Golte

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Vrednost kupona je 57,80 €. Razliko 231,20 € do polne cene (289,00 €) plačate direktno ponudniku.