Optimizirajte poslovanje! – 50 % na 3-urni tečaj vodenja finančne evidence v podjetju, ki ga organizirajo pri podjetju Kronomaks. Tečaj bo potekal 9. marca v Kopru.

Plačajte 63 € za tečaj, s katerim boste v podjetju bolj učinkoviti, v vrednosti 126 €.

63,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
126,00 €
-50%
Prihranek:
63,00 €
 
 

Kako si olajšati in prihraniti čas z pisarniškim delom? Vsi dobro vemo, da je finančno stanje tako podjetij, kot individualistov zelo pomembno. Zakaj bi izgubljali ure in ure z iskanjem, pisanjem, vnašanjem, če lahko le-to združimo v enem koraku in prihranimo čas in izboljšamo preglednost našega finančnega stanja. Nereda ne bo več, za pridobitev podatkov pa bo potreben le klik na gumb.

Tečaj se bo izvajal 9. marca 2013 v Kopru, na Ferrarski ulici 8, s pričetkom ob 11. uri. Predviden konec tečaja je istega dne, ob 14-ih.  

Vsak udeleženec tečaja prejme tudi potrdilo o udeležbi na tečaju vodenja finančne evidence za podjetja. Ne zamudite priložnosti, saj vam bo tečaj povečal efektivnost dela, ker boste z načinom dela, ki se ga boste naučili na tečaju prihranili čas, ter ga izkoristili za druge aktivnosti.

Zakaj v vašem podjetju ne bi bili vi številka 1? 
Na tečaju se boste naučili, kako urediti evidenco prejetih in izdanih računov, na kaj pri temu morate biti pozorni, kako bo iz te evidence razvidno kaj je zapadlo, kaj od tega je plačano ter kaj in kdaj bodo vse ostale fakture tako prejete kot izdane še zapadle. Naučili se boste kako v isti evidenci ustvariti takšno preglednost, da z klikom na en gumb nam naša finančna evidenca pokaže željen podatek (npr. samo odprte fakture, samo zapadle fakture, samo določeno stranko oz. poslovnega partnerja ipd.).

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Odlična športna masaža celega telesa (60 min)

V tej ponudbi je na voljo tudi druga masaža, preverite med dodatnimi možnostmi!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!