Prefinjena fuzija okusov! - 63 % na slasten Brunch obrok v restavraciji DorianGray v centru Ljubljane, nasproti državnega parlamenta, kjer lahko izbrirate med dvema različnima krožnikoma: DorianGrey ALI OscarWald + 2 dcl domačega ledenega čaja ali 2 dcl energijske pijače Befit.

Plačajte samo 3,52 € in se počutite kot da obedujete v New Yorku. DorianGray vas bo razvajal s sveže popečenimi rezinami kruha, jajcem, pečenim pršutom, mariniranimi koščki piščančjega fileja, mešanico solat, pečenim krompirčkom in cocktail omako. Izberete pa lahko tudi OscarWald, ki vsebuje sveže popečene rezine kruha, jajce, bučke, melancane, mešanico solat, paradižnik, pečeni krompirčkek in cocktail omako, v vrednosti 9,50 €

3,52€
    Kupi kupon
Vrednost:
9,50 €
-63%
Prihranek:
5,98 €
 
 

Si kdaj zaželite slasten brunch v Londonu ali New Yorku? Odslej si ga lahko privoščite tudi v Ljubljani, na Šubičevi ulici 1, v Ljubljani, v trenutno najbolj trendovskem lokalu - DG DorianGray.

DorianGray: Rezina sveže popečene rezine kruha, jajce na oko, pečen pršut S. Daniele, marinirani koščki piščančjega fileja, mešanica solat, paradižnik, postreženo s pečenim krompirčkom in cocktail omako.
Vegetarijanci bodo pa izbrali O. Wilde: sveže popečene rezine kruha, jajce na oko, bučke, melancani, mešanica solat, paradižnik, postreženo s pečenim krompirčkom in cocktail omako.
Da bo obrok še popolnejši, lahko izbirate med domačim ledenim čajem ali še eno novostjo, napitkom "BeeFit", sveže pripravljen napitek, ki pospešuje presnovo in poskrbi za topljenje odvečnih maščob, predvsem zaradi ingverja, malin in ostalega sadja v napitku.

V ostali ponudbi lahko izbirate med različnimi omletami, belgijskimi vafli, rogljiči, naravni sokovi, dnevno svežimi kosili, tudi Montignacovo ali izbrane jedi a la carte, ki sledijo trendom svetovne kulinarike.

Njihov slogan se glasi: smo lepi a ne dragi. Preverite ga še sami!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Odlična športna masaža celega telesa (60 min)

V tej ponudbi je na voljo tudi druga masaža, preverite med dodatnimi možnostmi!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!