- 64 % na 7-delni tretma "Boljše počutje": 3× Hypoxi Trainer + 1x masaža celega telesa + 1x piling za razstrupljanje + 1x Hypoxi Dermalogy (strojna limfna drenaža) + 1x dodatno merjenje količin + 1x jedilnik + 1x svetovanje v Hypoxi studiu Koper!

Plačajte 99 € za edinstveno metodo, s katero boste učvrstili kožo, očistili telo in zmehčali maščobo in tako odpravili celulit, v vrednosti 277 €.

99,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
277,00 €
-64%
Prihranek:
178,00 €
 
 

Poletje ni tako daleč, kot si mislite ;)
Najpomembnejši dejavnik uspešnega izgorevanja telesne maščobe je optimalna prekrvavitev kritičnih delov telesa kot so boki, stegna zadnjica in trebuh.. Pri tem je HYPOXI-Metoda edinstvena. Na eni strani te predele telesa izpostavimo podtlaku – to dosežemo z vakuumom in kompresijo (nadtlak). Na drugi strani pa zmerna vadba stimulira metabolizem (presnovo). Odvečna maščoba se aktivira in s pomočjo krvnega obtoka "prenese" v mišice, kjer izgori kot energija.

S HYPOXI® treningom dosežemo hitre rezultate (ena konfekcijska številka manj v samo 6 urah vadbe), brez stogih diet in stradanja, trening pa je primeren za vse starosti in oba spola, saj delujemo na tiste dele telesa, ki jih z drugimi vrstami vadbe ne uspemo preoblikovati.
Na vprašanje ali je HYPOXI®metoda zdrava, lahko odgovorimo z jasnim DA! saj temelji na preizkušenih zdravilskih metodah in metodah treningov, ki jih je HYPOXI®dosledno dodatno razvil.
HYPOXI®-Trening ciljno odstranjuje trdovratno telesno maščobo, ki obremenjuje telo. Zmerno gibanje stimulira presnovo; vezivno tkivo se učvrsti in napne. Rezultat? Popolno telesno dobro počutje.
Posebnost terapije je tudi v tem, da je HYPOXI®-Trening popolnoma varen za ljudi s krčnimi žilami, saj stimulacija krvnega obtoka lajša venski sistem.

V to so za posebno razvajanje vnesli še masažo on ročni sredozemski piling v Somnium Spa, ki vas bosta dodatno razstrupila in poživila. Prejeli boste še jedilnik za boljše počutje, izmerili pa vam bodo tudi količine v telesu ter vam svetovali, kaj narediti za boljše počutje.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

3-urno kopanje v bazenskem kompleksu Wellnessa Živa na Bledu

Uživajte v sproščanju v bazenih! Ne spreglejte vseh opcij kopalnih kart med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-57%
Oseb: 1
Po Sloveniji

Tečaj za voditelja čolna

Opravite tečaj pri edini navtični šoli, ki 100% zagotavlja, da izobraževanje vodijo le poklicni pomorščaki! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge tečaje, preverite med dodatnimi možnostmi!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Nova Gorica, Slovenija

Klasična masaža telesa z eteričnimi olji (45 min)

Podarite si odmerek odlične masažne sprostitve!

-50%
Oseb: 1
NOVO Šempter v Savinski dolini, Slovenija

Vstopnica za voden ogled jame Pekel

Odkrijte čarobno kraško jamo, staro več kot 3 milijone let, sredi Spodnje Savinjske doline!