Uresničujemo vaše sanje vse do julija 2013! - 50 % na počitnice na najlepšem Kanarskem otoku Fuerteventura: 8 dni, 7x nočitev v aparthotelu*** za 2 osebi! Kuponi unovčljivi do 10.7.2013!

Plačajte 280 € za uživanje v dvoje na neskončnih sanjskih plažah v raju na zemlji, v vrednosti 560 €.

Kanarski otoki za 2
Kanarski otoki za 2
Kanarski otoki za 2
280,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
560,00 €
-50%
Prihranek:
280,00 €
 
 

Kaj pa, če postane realnost bolj sanjska od sanj? In boste želeli, da se boste končno zbudili, zapakirali tiste nujne 3 stvari, spakirali še vašo najljubšo družbo, in poleteli kot ptičica rajskim dogodivščinam naproti! Na otok Fuerteventura seveda :)

NAMIG ZA LETALSKE KARTE:
najbolj ugodne vozovnice boste našli na http://www.ryanair.com. Za odhodne destinacije letov glejte: Munchen, Salzburg, Dunaj, Benetke, Milano in Gradec. Letalsko vozovnico iz Milana (Bergamo) ali Benetk si lahko rezervirate že od 130€ dalje po osebi! Po želji vam letalsko karto lahko uredi tudi ponudnik (več informacij na 030 347 053 ali +34 665 470 475).

Otok Fuerteventura je najdaljši izmed vseh sedmih Kanarskih otokov. Puščavska notranjost španskega otoka se lahko primerja z Marokom, s svojimi številnimi vulkani ter peščenimi plažami pa otok Fuerteventura pušča nepozaben vtis. 
Pozabite na zgodovinske znamenitosti, mestni vrvež, kulturne oglede in strnjeno počitnikovanje. Soočite se s pristnim okoljem in se prepustite naravi v vsej svoji veličini. Stecite po neskončnih belih plažah in se izgubite v vetru svobode, sprehodite se po nežni mivki in vdihnite vonj prostranosti, užijte zlate sončne žarke ter pozabite na vsakdan!

HOTELSKI APARTMAJI se nahajajo v priljubljenih turističnih krajih Caleta de Fuste, Antigua ali Corralejo).  V sklopu kompleksov se nahajajo različne restavracije, bari, manjše trgovinice, in vse kar potrebujete za aktivne počitnice: teniško igrišče, otroško igrišče, namizni tenis, zunanji bazen, biljard,… 

Vsi apartmaji so dobro opremljeni in imajo dnevno/bivalni prostor z raztegljivim kavčem, popolnoma opremljeno kuhinjsko nišo in kopalnico ter svoj balkon ali teraso.

Obudite ali pa najdite na novo strast do vodnih športov, predvsem srfanja, jadranja in pri Coraleju tudi kajtanja. Odkrijte podvodno riviera med Corralejem in severno obalo otoka ter otočkom Lobos. Tu se pod vodo skriva bizarna pokrajina vulkanskega »gozda« v katerem se skriva vrstno zelo bogata flora in favna, ki pušča fascinantne vtise. 
Vas skrbi za vreme? Skoraj celo leto je suho in prijetno, dež zmoti, če sploh, samo v januarju in februarju. Še celo v najbolj vroči poletni sezoni pa na otoku ne boste začutili žgoče vročine.

Boljšega mesta za svoje početje ne boste našli! Slovenski predstavnik bo poskrbel za udobne in nepozabne počitnice. Nanj se lahko obrnete za najem avtomobila, tečaj kajtanja ali za preostale fakultativne izlete.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

JESEN! Oddih s polpenzionom in SPA v hotelu Lucija 3* v Portorožu ob promenadi!

Gostom hotela je na voljo SPA Lucija z notranjim bazenom ter savnami. Hotel se nahaja v neposredni bližini glavnega portoroškega sprehajališča.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

Oddih na otočku Sv. Andrije v Island Hotelu Istra 4*

Čudovit hotel na simpatičnem otočku pri Rovinju! Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Dobrna, Slovenija

SPA & wellness oddih s polpenzionom v Hotelu Švicarija 4*, Terme Dobrna

Kopanje v termalnih bazenih tudi na dan odhoda!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Golte, Slovenija

Adrenalinski oddih v Wellness Hotelu Montis, Golte

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Vrednost kupona je 57,80 €. Razliko 231,20 € do polne cene (289,00 €) plačate direktno ponudniku.