Aktivna Postojna za 2 dni! - 60% na 1 x nočitev z zajtrkom za 2 osebi + 2 uri bowlinga + 1 x velika pizza + brezplačna izposoja koles do 4 ure v hotelu Epicenter Postojna za 2 osebi.

Plačajte 48,80 € za prijeten kratek oddih, v vrednosti 122 €.

48,80€
    Kupi kupon
Vrednost:
122,00 €
-60%
Prihranek:
73,20 €
 
 

Simpatičen hotel, zabava na bowlingu, raziskovanje s kolesi in pica za povrh, vse v enem :) Oglasite se v Hotelu Epicenter v Postojni in dva dni zgolj počivajte in se zabavajte!

Hotel Epicenter se nahaja na mirni lokaciji, le 2km oddaljen od svetovne naravne znamenitosti Postojnske jame. Odmaknjen od prometa, pa kljub temu le 800 m od avtoceste Ljubljana – Koper – Trst in magistralne ceste Postojna – Rijeka. Okolje hotela s privlačnimi apartmaji je odlična izbira za ljudi, ki si želijo tako zasebnosti kot tudi počitniških doživetij, družabnosti in zabave. Prelepa narava v bljižnji okolici vam lahko ponudi nepozabna in nadvse sproščujoča doživetja. Kolesarski izleti, podzemne pustolovščine, prostrani gozdovi z bogatim življenjem, so le delček naravne ponudbe. Preživite svoje najlepše trenutke v okolju, ki vam nudi največ.

Desetstezni bowling vam ponuja aktivno zabavo. Ob petkih in sobotah po 20. uri pa je še posebej atraktivno, saj Thunder Bowling s posebnimi svetlobnimi učinki, priznanimi DJ-ji in izbrano glasbo pričara nepozabno zabavo. In ker je aktivno preživljanje prostega časa lahko tudi naporno, vam nudijo prigrizke: pečen mlad krompirček, pleskavica v lepinji in pice.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-53%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Masaža po izbiri v studiu Kvadrus (60 min)

Izjemna masaža za sprostitev telesa in duha!

-55%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Strojna limfna drenaža z elektrostimulacijo mišic

Poslovite se od pomarančne kože in si zagotovite sanjsko postavo! Ne spreglejte vseh paketov med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Refleksna masaža stopal in pregled po energijskih točkah

Razvajanje telesa in duha!