Večnamenska podloga! - 69 % popusta na univerzalno, večnamensko in nedrsečo podlogo iz silikona v spletni trgovini Rintintin.si! Poštnina je vključena v ceno!

Plačajte 3,99 € za pripomoček, ki bo obdržal vaše predmete na mestu, v vrednosti 12,90 €.

3,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
12,90 €
-69%
Prihranek:
8,91 €
 
 

Se vam med vožnjo v avtomobilu zaradi vibracij vozila pogosto dogaja, da vam telefon pade pod sedež? Potrebujete primerno podlogo, kamor bi lahko položili mobilni telefon, mp3-predvajalnik, navigacijski sistem, očala ali druge predmete?

Nedrseča podloga je zaradi silikonske sestave zelo priročen večnamenski pripomoček, ki zaradi trenja in lepljivega učinka podloge čvrsto drži različne predmete, kot npr. mobilni telefon, ključe, mp3, očala, denarnico in druge, na enem mestu! Nedrsečo podlogo lahko namestite na katero koli neporozno površino in jo uporabljate kjer koli, v avtu na armaturni plošči ali v čolnu, doma ali v službi! Otrokom je všeč večnamenska podloga, ker lahko z njo pritrjujejo stvari na spalnična okna in stene itd. V primeru nabranega prahu in umazanije lahko podlogo enostavno operete pod vodo, posušite in že jo uporabljate naprej! Izkoristite priložnost in poskrbite, da predmeti nikoli več ne bodo padali po tleh!

Površinska napetost in učinek izsesavanja sta elementa delovanja večnamenske podloge. Odlična je tudi za okna, keramične ploščice, ogledala, stene itd. Po odstranitvi ne pušča ostankov na stvareh ali površinah, na katerih je bila pritrjena.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

Super cena

Kristalno-karbonski IR PANEL InfraE2, 500 W

Hitra učinkovitost – na delovno temperaturo se segreje v manj kot 2 minutah! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi drugo opcijo, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena

Mini fotoknjiga Tiskanček, 8 strani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge fotoknjige - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-75%
NOVO

Notranja nadzorna kamera

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-85%
NOVO

Čudovit 5-delni set nakita s kristali Swarovski®

Izjemen set - odlična ideja za čudovito darilo!

Super cena
NOVO

Euroflex grelni čistilnik tal

Uničuje 99% bakterij in virusov zahvaljujoč toplotni moči, ki jo sprošča aluminijasta plošča preko vlažne blazinice za čiščenje, ne da bi pri tem uporabili kemikalije.