Ura jahanja z inštruktorjem! - 55 % na sproščujočo uro jahanja za eno odraslo osebo ali otroka pri Konjeniškem klubu Pr'Kral pod vodstvom usposobljene inštruktorice + GRATIS čaj!

Plačajte 9 € in spoznajte prijazne konjičke, v vrednosti 20 €. Kuponi so unovčljivi do 30. 05. 2013!

9,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
20,00 €
-55%
Prihranek:
11,00 €
 
 

Diči diči diča, urno na konjiča! Tako so vam včasih prepevali starši, sedaj pa imate odlično priložnost, da pesmico spremenite v realnost :) Ni vam treba daleč, le na prelepo Gorenjsko se odpeljite, v mali raj, na Noše pri Brezjah, blizu Radovljice.

Zavihtite se na enega od konjev in se prepustite izkušenemu vodstvu in se ne pozabite nadihati svežega, hladnega čistega zraka :) Jahanje je prilagojeno potrebam in znanju posameznika, zato je primerno tako za začetnike, kot tudi za izkušene jahače.

Tja vas vabijo, tudi če vaš oddih ni povezan s konji, saj je v neposredni bližini Bleda veliko možnosti za aktiven oddih, naj tu omenimo le rafting, canyoning, smučanje, vsekakor pa boste v okolici našli dovolj kotičkov tudi za romantične trenutke v dvoje ali le sprehod v naravi daleč proč od stresa. Tudi do Bohinja in Kranjske gore od njih ni daleč.

Da pa vas ne bo preveč zeblo, se boste lahko pogreli še z brezplačnim čajem.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Stahovica, Slovenija

Romantično wellness razvajanje za 2

Pobegnite pred vsakdanjim vrvežem pod Kamniške planine!

-58%
Oseb: 1
NOVO preko spleta, Slovenija

Spletni tečaj za voditelja čolna

Vse, kar potrebujete, da se boste lahko samostojno odpravili na morje! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi tečaj za VHF GMDSS radijsko postajo!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Več lokacij

Panoramski polet z jadralnim padalom v tandemu

Poletite lahko s kar 20 različnih destinacij po Sloveniji, Avstriji in Italiji z nadmorsko višino do kar 1980 m! V tej ponudbi je na voljo tudi termalni polet (15-40 min) do višine 1.600 m za 205 €!