Jej in uživaj po mehiško! - 50 % na Brunch mehiški prigrizek po izbiri: ALI 1. Brunch tortilla wrap Pišče ALI 2. Brunch chicken taquitos/ocvrtki v pšenični tortilji ALI 3. Brunch vegy taquitos/ocvrti zvitki v pšenični tortiliji!

Plačajte 3,90 € in izbirajte med: 1. tortilla Pišče (mariniran piščančji file, paprika , zelje, sir, salsa, nacho omaka), 2. Chicken taquitos (mariniran piščančji zvitek, parmezan, Brunch ocvrt krompirček, Brunch paradižnikova salsa), 3. Brunch vegy taquitos (beluši, buške, mozarella, Brunch ocvrt krompirček, Brunch zeliščno-jogurtova omaka), v vrednosti do 7,80 €!

3,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
7,80 €
-50%
Prihranek:
3,90 €
 
 

BRUNCH zajtrki, BRUNCH kosila, BRUNCH druženje.
JEJ, UŽIVAJ, ODKLOPI SE - S STILOM!
Tokrat po mehiško - izberi svoj prigrizek in z mislimi odpotuj v vročo Mehiko! Ole!

BRUNCH je trendovska, ultimativna izkušnja prehranjevanja in druženja. Je celostni koncept, ki prek celega dne, predvsem pa v času zajtrkov in kosil, razvaja brbončice in skrbi za dobro počutje v prijetni atmosferi.
Vrhunski kuharski orkester pripravlja slastne dobrote, ob katerih brbončice zagodejo od užitka. Uigran, simpatičen in hiter strežni ansambel učinkovito igra svojo vlogo in se spretno suče med mizami.

Za tiste, ki hitijo, je na voljo BRUNCH To Go – odnesi s seboj, za nekatere tudi BRUNCH DELIVERY- dostava na dom in v pisarno.
Ne smemo mimo obveznega, sproščujočega popoldanskega druženja s sodelavci in prijatelji ob dobri glasbi in bogati ponudbi cocktailov. Vsak popoldan drugačni BRUNCH prigrizki, tapasi, nabodalca in dobrote iz naše delikatese. Sveže sestavine, veliko domišljije in občutka za okus.
Vse to za pregrešno razvajanje v prijetnem ambientu in ob dobri glasbi. To je čista BRUNCH filozofija.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-53%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Masaža po izbiri v studiu Kvadrus (60 min)

Izjemna masaža za sprostitev telesa in duha!

-55%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Strojna limfna drenaža z elektrostimulacijo mišic

Poslovite se od pomarančne kože in si zagotovite sanjsko postavo! Ne spreglejte vseh paketov med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Refleksna masaža stopal in pregled po energijskih točkah

Razvajanje telesa in duha!