Mega nedeljski bowling s pizzo! Do - 70 % na 1 uro bowlinga v nedeljo in praznike za do 5 oseb + izposoja čevljev + družinska pizza (50 cm premer), v decembru pa GRATIS otroške predstave in obdarovanje za otroke v Klubu 300!

Plačajte 14,90 € za podiranje kegljev, slasten obrok in obdarovanje vaših najmlajših, v vrednosti do 49,40 €!

14,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
49,40 €
-70%
Prihranek:
34,50 €
 
 

Piše se novo poglavje, 5 prijateljev gre na bowling!
Znanstveniki 1nadan.si se strinjamo, da je bowling anaerobna vrsta telesne vadbe, ki si spodbudno prizadeva neumorno aktivnost telesa in stremi, k pridobivanju enormnih kul točk. Uravnoteženo podrite vse keglje v bowling in biljardnem centru Klub 300 in si pristrajkajte tudi družinsko pico.
In nismo pozabili na vaše najmlajše, saj jih cel mesec december čaka poln koš presenečenj, ker samo za njih pripravljajo otroške predstave in obdarovanja!

Program otroških predstav:
Nedelja, 9. 12. 2012 ob 17.00 uri - OVČKA NA VEČERJI
V mrzlem novoletnem večeru je bil strašni volk strašno lačen. Takrat je potrkalo. Pred vrati njegove hiške je stala nebogljena ovčka. Volku so se pocedile sline in že je zavohal ovčjo obaro. Povabil je ovčko k sebi ... in ... in - čeprav je bil volk velik in močan, se od takrat čisto nič več ni zgodilo po njegovi volji. Pravzaprav se je od takrat čisto spremenil. Le kako se je to zgodilo?
Nedelja, 16. 12. 2012 ob 17.00 uri - CESARJEV SLAVEC
To je zgodba o cesarju, ki ima vse. Ima celo slavca, ki poje najlepše pesmi in je njegov najboljši prijatelj. Cesar pa si zaželi umetnega ptiča, ki je iz zlata … Ker  ni več cenil slavčkovega petja, je ta odletel in pustil cesarja samega. Skozi napeto in prisrčno ganljivo zgodbo spoznamo, kako pomembno je imeti prijatelje, ki so ti pripravljeni v najtežjih trenutkih priskočiti na pomoč. Ker je novoletni čas - čas ljubezni in prijateljstva, nas cesarjev slavček vedno znova na to spomni ... 
Nedelja, 23. 12. 2012 ob 17.00 uri - JELENČEK RUDOLF PRAZNUJE BOŽIČ in obisk BOŽIČKA.
Rudolf ima tudi letos tisoč razlogov, zakaj hoče praznovati božič. Brez njega sploh ne bi šlo, saj – kdo bi sicer pripeljal božička?!!! In kdo bi skrbel, da bi vse teklo, kot je treba?!! Toda – joj! Rudolf je letos izgubil svoj rdeči nos, po katerem ga vedno vsi prepoznajo. Mogoče zato sploh ne bo Božička …

V Klubu 300 vam z raznovrstno ponudbo zabav, prostorov za druženje in prireditev poskušajo kar najbolje popestriti vaš prosti čas. Trudijo se, da bi bil čas, ki ga preživite z njimi, pa naj bo to pri bowlingu, praznovanju rojstnega dne ali zgolj druženju s prijatelji, kar najbolj prijeten. V Klubu 300 k temu težijo prav vsi, saj si želijo, da bi po naporni službi prav pri njih našli prostor za sprostitev in druženje, ki ga prav gotovo dandanes vsi potrebujemo!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-53%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Masaža po izbiri v studiu Kvadrus (60 min)

Izjemna masaža za sprostitev telesa in duha!

-55%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Strojna limfna drenaža z elektrostimulacijo mišic

Poslovite se od pomarančne kože in si zagotovite sanjsko postavo! Ne spreglejte vseh paketov med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Refleksna masaža stopal in pregled po energijskih točkah

Razvajanje telesa in duha!