Romantični oddih v Ljubljani! - 51% na 2 nočitvi za 2 osebi v Junior Suiti z lastnim jacuzzijem + steklenica srebrne Radgonske penine + savna in fitness + izposoja računalnika + prevoz z ladjico po Ljubljanici, v Birokrat Hotelu 4*.

Plačajte 149,45 € in si privoščite romantično dogodivščino v prestolnici, v vrednosti 305 €.

Birokrat Hotel za 2
Birokrat Hotel za 2
Birokrat Hotel za 2
149,45€
    Kupi kupon
Vrednost:
305,00 €
-51%
Prihranek:
155,55 €
 
 

Novost na širšem ljubljanskem področju, Birokrat hotel, je odprl vrata svojiim gostom leta 2010. Njihova vizija je gostom ponuditi kombinacijo modernega dizajna ter udobja, ki hkrati daje tudi občutek domačnosti. Tokrat se boste lahko razvajali v dvoje s posebno ponudbo, ki zajema 2 x nočitev za 2 osebi v Junior Suite z lastnim jacuzzijem. Dobili boste tudi steklenico srebrne Radgonske penine, prevoz z ladjico po Ljubljanici za 2 osebi, obiskali savno in fitness, imeli wireless dostop do interneta, parking in možnost izposoje računalnika.

Privlačno je predvsem ljubljansko mestno jedro, do katerega je le pet minut vožnje z avtomobilom ali deset minut z mestnim prevozom. Zaradi neposredne bližine novega stadiona in arene Stožice je Birokrat hotel idealen nastanitveni objekt tudi za športne navdušence kot tudi za ljubitelje dobre glasbe.

Lahka dostopnost, saj hotel leži ob severnem delu ljubljanske obvoznice, izvoz Bežigrad – Center, je definitivno ena izmed prednosti hotela Birokrat. Poleg bližine obvoznice, stadiona in arene Stožice ter centra poslovnih fakultet, tudi do samega centra Ljubljane ni daleč – zgolj 4 kilometre. Do centra se lahko zapeljete z zanesljivim in dostopnim mestnim prevozom, saj je avtobusno postajališče od hotela oddaljeno le kakih 50m, vozovnice pa je mogoče kupiti tudi na recepciji hotela. Do željene destinacije vas lahko zapelje tudi zunanja taksi služba, s katero imajo dogovor. Gostom nudijo brezplačno parkiranje na hotelskem parkirišču, ki je pod 24 urnim video nadzorom. Hotelski gostje si lahko na recepcijo izposodijo kolesa ali najamejo avtomobil.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Jesenski oddih s polpenzionom in uporabo bazena v Hotelu Pineta 3* v Vrsarju

Otrok do 12 let gratis!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

Morski oddih s polpenzionom in uporabo wellnessa v Hotelu Eden 4*

Vključeno bivanje otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Slovenj Gradec in Kope, Slovenija

BOOM NEDELJA s polpenzionom v hotelu Slovenj Gradec in na smučišču Kope

LETOS SMUČANJE NA 13 PROGAH!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Mariborsko Pohorje

Aktiven oddih v apartmajih Bolfenk 4* na Mariborskem Pohorju

Ne spreglejte ostali opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!