Kraljevska sprostitev na vašem domu! - 78 % na popolni 90-minutni paket: nega obraza z masko + terapevtska masaža dekolteja, vratu, ramen, obraza in glave z ekološko certificirano kozmetiko + refleksna masaža dlani. Razvajal vas bo mobilni holistični wellness: Wellness L.L. Studio!

Plačajte 18,70 € za božanskih 90 minut kar na vašem domu, v vrednosti 85 €.

18,70€
    Kupi kupon
Vrednost:
85,00 €
-78%
Prihranek:
66,30 €
 
 

Zakaj bi hodili do lepotnih salonov, če le-ta lahko pride k vam? Prihranite dragoceni čas in se prepustite razvajanju na vašem domu. Kraljevsko vam bodo sprostili glavo, saj vas čaka prijetna nega z ekološko kozmetiko, temeljito pa bodo zmasirali dekolte, vrat, ramena, obraz in glavo. Sledi še zdravilna masaža vaših dlani.

Refleksna masaža dlani je preventivna metoda za vzdrževanje zdravja, terapevtsko pa pomaga pri naslednjih težavah: s hrbtenico (napetost mišic, išijas, bolečine v križu, vratu in drugih predelih hrbtenice), z žlezami z notranjim izločanjem, za povečanje odpornosti, s kožo (ekcemi, luskavica, izkuščaji), pri živčnosti in mišični napetosti, s ponavljajočimi vnetji mehurja ali ledvic, z zobmi ali dlesnimi (vnetja, paradontoza), z zaprtjem, s sladkorno boleznijo, z bronhitisom, z astmo, z glavoboli, s sklepi (boleče rame, kolki, kolena, gležnji, komolci, zapestja), z jetri ali žolčnikom, jajčniki in maternico, prostati, z zanositvijo, pogostimi prehladi, virozami, anginami itd...

Popolna mobilna storitev za vaš užitek!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO Vrhnika ali Logatec

3-urni tečaj izdelovanja keramike

Primerno za začetnike in tiste z osnovnim predznanjem! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-58%
Oseb: 1
NOVO preko spleta, Slovenija

Spletni tečaj za voditelja čolna

Vse, kar potrebujete, da se boste lahko samostojno odpravili na morje! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi tečaj za VHF GMDSS radijsko postajo!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Več lokacij

Panoramski polet z jadralnim padalom v tandemu

Poletite lahko s kar 20 različnih destinacij po Sloveniji, Avstriji in Italiji z nadmorsko višino do kar 1980 m! V tej ponudbi je na voljo tudi termalni polet (15-40 min) do višine 1.600 m za 205 €!