Popolna nega telesa! 56 % popusta na paket »Čudovite za silvestrovo (120 min)«: globinska nega s fotopomlajevanjem + kavitacija z IR vakumom + biostimulacija + masaža rok s pomlajevalno nego + anticelulitna masaža v Ateljeju za napredno nego telesa Satin!

Plačajte 63,80 € za hitre a učinkovite lepotne priprave, v vrednosti 145 €.

63,80€
    Kupi kupon
Vrednost:
145,00 €
-56%
Prihranek:
81,20 €
 
 

Drage dame in gospodične, na letošnji novoletni zabavi boste preprosto najlepše!
V Ateljeju Satin so vam pripravili odlično mešanico ravno tistih tretmajev, ki jih boste potrebovale, da se boste v slabih 2 urah preobrazile v princesko ;)
Čaka vas fotopomlajevanje, kavitacija z biostimulacijo, prijetna masaža rok, ki jih bo pomladila, in anticelulitna masaža.

Zakaj fotopomlajevanje?
Po 28. letu začne koža izgubljati na elastičnosti. To je naraven proces, ki ga ne moremo preprečiti, lahko pa ga z različnimi metodami ublažimo. Ena izmed izredno učinkovitih in naravnih metod pomlajevanja obraza je nekirurški lifting - fotopomlajevanje.
Kavitacija je prva klinično preizkušena metoda za odstranjevanje odvečnih maščobnih oblog in oblikovanje telesa z uničevanjem maščobnih celic.
S pomočjo vibracij, ki jih ustvarja ultrazvočna frekvenca, maščobne celice v podkožju popokajo in se po naravni poti izločijo iz telesa. Po vsaki terapiji je na tretiranem predelu število maščobnih celic manjše, zmanjša se tudi obseg predela za 3 – 4 cm.
Poleg nege obraza s fotopomlajevanjem boste s kavitacijo z biostimulacijo mišic, dosegle, da ne boste imele samo čudovitega obraza brez gubic, ampak boste izgubile še kakšen centimeter obsega okrog trebuha ali stegen. In kakor se spodobi za vsako damo, morajo biti lepe in negovane tudi roke.  Zato bodo nanje bomo nanesli posebno negovalno masko.

Podarite svojim najdražjim sprostitev in razvajanje s sproščujočimi masažami ali s čudovito nego telesa, ki jo izvajajo z vrhunskimi aparati in naravno kozmetiko!

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Specialna nega obraza in dekolteja (90 min)

Zaupajte nego kože strokovnjakom!

-60%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Glajenje gubic na obrazu, v zasebni kliniki Zdrav splet

Za pomlajen in mladosten videz!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Nega obraza za najstniško aknasto in problematično kožo

Odlična rešitev za problematično najstniško kožo!

-50%
Oseb: 1
NOVO 9 lokacij, Slovenija

Tečaj za izpit za čoln, z izpitnimi vprašanji in odgovori

Optimalni 16-urni tečaj vključuje: predavanja in praktične vaje s primeri iz prakse ter 2 priročnika, eden s snovjo in drugi z več kot 420 izpitnimi vprašanji z odgovori. Tečaj zagotavlja optimalno pripravo na izpit za čoln! Tečaj lahko opravljate v najmanj 9 mestih po vsej Sloveniji.