Trajna odstranitev dlačic! 76 % popusta na 4x tretma trajnega IPL laserskega odstranjevanja dlačic pazduhe ali bikini linije, v Wellnessu Aspara!

Plačajte 86,40 € za lepo in gladko kožo, kjer boste že po prvi ali drugi storitvi imele manj britja, ker so zaželeni rezultati vidni takoj, v vrednosti 360 €.

86,40€
    Kupi kupon
Vrednost:
360,00 €
-76%
Prihranek:
0,00 €
 
 

Gladkost za vse letne čase!
Pravijo, da je za lepoto potrebno potrpeti, a tokrat ne! Odvečne dlačice po telesu so tako nezaželen pojav kot so nepovabljeni gostje in hladno poletje. Prijetno presenetite poletje in osvobodite vašo kožo nepovabljencev vse do gladkosti - s trajnim IPL odstranjevanjem dlačic pod pazduho ali na bikini liniji  v Wellnessu Aspara.

Saj veste, ko gre za to, da ste videti odlično, dlačice niso nikoli privlačna stvar.

Terapije, ki se izvajajo z aparatom IPL Green FLASH Prestige, temeljijo na principu selektivne fototermolize. Svetloba določenega spektra valovnih dolžin se selektivno absorbira v dlačici (mešičku). Pulzirajoča svetloba aparata reagira glede na vsebnost melanina v dlačici sami, kar pomeni, da bolje odreagira na temnejše dlačice, kot svetlejše, saj svetle dlačice melanina nimajo veliko v sebi. S to metodo je torej možno odstranjevati dlačice, ki so črne, rjave in rdeče barve. Po absorpciji svetlobe v mešiček dlačice, se ta pretvori v toplotno energijo, katera posledično uniči korenino dlačice. Okoliško tkivo pri tem ostane praktično nedotaknjeno, kar zmanjša pojav neželenih stranskih učinkov na minimum. IPL (intensive pulse light) ali intenzivna pulzirajoča svetloba, ima spekter valovne dolžine med 420 in 1100 nm. Svetloba se zaradi svoje intenzivnosti v kožo absorbira globinsko in ne deluje samo na površju, kot ostale metode, zaradi česar ji pripisujejo uspehe po celem svetu.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Škofja vas, Slovenija

Izmera stanja vitaminov in mineralov z aparatom BIOSCAN SWA

Posvet s strokovnjakom, razlaga rezultatov meritev in priprava načrta jemanja prehranskih dopolnil, individualno prilagojen posamezniku!

-50%
Oseb: 1
NOVO Žalec, Slovenija

Sprostilna masaža hrbta, vratu, dekolteja in obraza z zlatim oljem

Podarite telesu blagodejno sproščanje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Celje, Slovenija

Frizerski paket za moške

Čas je za nov stil!