Sprostitev po meri! 59 % popusta na ALI antistresno-sprostitveno masažo z aromatičnimi olji (70 min) ALI sproščujočo masažo s kokosovim oljem (70 min) v masažnem salonu Masaže bogastvo zdravja!

Plačajte 16,40 € in izberite svojo sprostitveno masažo, v vrednosti 40 €.

16,40€
    Kupi kupon
Vrednost:
40,00 €
-59%
Prihranek:
23,60 €
 
 

Ohranite bogastvo zdravja z masažo in naj življenje postane prijetno! Masaža je edinstvena kombinacija dotika, ki krepi, sprošča in zdravi. Čudežni dotik, ki prenaša energijo z ene osebe na drugo vodi k samoozdravitvi, telo se sprosti in vrne v notranje ravnovesje.

Antistresna,sprostitvena masaža z aromatičnimi olji:
Ta masaža se priporoča za sprostitev, osvežitev o. poživitev. Je umirjajoča in stimulativna, pozitivna energija bo obnovljena, utrujenost pozabljena, zagon za nove podvige pa okrepljen. Eterična olja, ki v organizem prehajajo preko kože z masažo, izboljšajo imunski sistem, vplivajo na psihično počutje, odpravljajo napetost in posledično tudi nespečnost. Kombinacija eteričnih olj in masaže vrača telesu mir in harmonijo.
Sproščujoča masaža s kokosovim oljem:
Z nežnim dotikom kokosovega olja na vašem telesu in sproščujočo masažo vas popeljejo v neskončne užitke ponovno najdenega raja. Kokosovo olje namreč velja za najbolj zdravo olje na svetu. Je neprecenljiv vir vitaminov in mineralov, odlično deluje v boju proti staranju in je bogat z maščobo. Zato je koristen za našo kožo, saj ta postane mehka, voljna, gladka in elastična.

V pozitivno urejenem prostoru Masaž Bogastvo Zdravja, odmaknjeni od vsakodnevne naglice, stresa, napetosti, se prepustite razvajanju z masažo, ki vam bo povrnila dobro voljo, vas napolnila z pozitivno energijo ter poskrbela za sprostitev in krepitev vašega zdravja.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Personalzirana nega obraza HydraART, 75 min

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična masaža celega telesa z aromatičnimi olji (60 min)

Popolno sproščanje telesa, ki vas bo napolnilo z novo življenjsko energijo!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Škofja Loka, Slovenija

Sproščujoča klasična masaža v Masažnem studiu Utopia

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!