Adijo celulit! 67 % popusta na paket anticelulitnih tretmajev: 10x stimulacija mišic z infra rdečo lučjo (30 minut) + 2x Aqua detox + 2x obloga iz blata proti celulitu v lepotnem Studiu Bambo!

Plačajte 99 € za čudovit in čvrst izgled, v vrednosti 300 €.

99,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
300,00 €
-67%
Prihranek:
201,00 €
 
 

Zagotovite telesu čvrsto podobo! Če ste uspešno osvojili najbolj strm klanec, naredili na tisoče trebušnjakov, poskusili odmasirati maščobne obloge in pili le vodo, ste sigurno prišli do izoblikovanega spoznanja, da so maščobne celice, celulit in ohlapna koža res prebrisani. A zagotavljamo vam, da ste vi lahko še bolj, če se odločite za paket ravno prave kombinacije tretmajev v Lepotnem studiu Bambo!

Izguba telesnega obsega, zmanjšanje trdovratnega celulita in oblikovani trebuh, boki, zadnjica in stegna.  S paketom boste dosegli to, kar vam samo s športom in dieto po navadi ni uspelo. Prelepo telo je namenjeno prav vam!

Lepotni studio Bambo je oaza za odlično počutje vašega telesa in duha. Z raznovrstno ponudbo nege telesa, nege obraza in pestrimi masažnimi storitvami, vas pričakujejo na Pristaniški 2 v Kopru. Popolni sproščenosti se lahko predate od ponedeljka do petka med 9.00 in 18.00 uro ob sobotah, nedeljah in praznikih pa imajo zaprto. Vstopite v svet, kjer boste ponovno pocrkljali svoje telo, si povrnili potrebne energije in salon zapustili kot prerojeni. Razvajanje je IN!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO 9 lokacij, Slovenija

Tečaj za izpit za čoln, z izpitnimi vprašanji in odgovori

Optimalni 16-urni tečaj vključuje: predavanja in praktične vaje s primeri iz prakse ter 2 priročnika, eden s snovjo in drugi z več kot 420 izpitnimi vprašanji z odgovori. Tečaj zagotavlja optimalno pripravo na izpit za čoln! Tečaj lahko opravljate v najmanj 9 mestih po vsej Sloveniji.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Rijeka, Hrvaška

Pregled in čiščenje zobnega kamna s peskanjem + zalivka

Poskrbite za zdravje zob!

-56%
Oseb: 1
NOVO Zagreb. Hrvaška

Čiščenje zobnega kamna in poliranje zob

Vrednost kupona je 8,10 €. Razliko 18,90 € do polne cene (27,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh zobozdravstvenih storitev v Ordinaciji dentalne medicine Dami Dent med dodatnimi možnostmi ponudbe!