Vas zanima kako s shiatsu dotikom najbolje pomagati sebi in svojim najbližjim? -67% na 4-urni tečaj shiatsu masaže - dotik zdravja, v shiatsu šoli Shilaja!

Plačajte 29,70 € in se naučite kako si z dotikom pomagate pri lajšanju bolečin in sprostitvi napetosti v telesu, v vrednosti 90 €.

29,70€
    Kupi kupon
Vrednost:
90,00 €
-67%
Prihranek:
60,30 €
 
 

Za začetek druženja so vam pripravili kratek teoretični uvod. Znanje in modrost tradicionalne kitajske medicine je res ogromna zakladnica, ki jo velja počasi raziskovati. Zato, če vam danes karkoli zveni neznano, nič skrbeti - vse se bo počasi zložilo skupaj.
»JIN in JANG« je temelj vsakega Shiatsu tretmaja. Delali boste z napetostnimi polji, v katerih se pretaka CHI ali Jap. KI. Ki, življenjska energija, vse prevzemajoča življenjska sila, se pretaka po človeškem organizmu po jasnih zakonih. Pretaka se predvsem po t.i. MERIDIANIH, po omrežju energetskih poti, ki prodirajo skozi celotno telo. Vsakemu organskemu sistemu po kitajski medicini tako pripadajo energijski kanali, ki potekajo po površini telesa, kakor tudi v globini telesa.

Shiatsu je japonski način zdravljenja, ki temelji na tradicionalni kitajski medicini. S posebno tehniko pritiskov, raztegov na meridianih, akopunkturnih točkah (tsobos), vretencih, sklepih ali mišicah ustvarja pogoje, da se bolečine zmajšajo ali popolnoma izginejo.

Na tečaj SHIATSU masaže boste spoznali:
- vitalno energijo in kroženje vitalne energije po telesu
- shiatsu dotik in osnovni shiatsu principi
- masažo hrbta in ramen ter glave
- tehnike za vzpodbujanje vitalne energije
- vaje za osebnostni razvoj
Dobili pa boste tudi gradivo za tečaj.

Na tečaju boste dobili možnost spoznati posebnosti shiatsa in metode poučevanja po ISSö. V teoretičnem delu dobite pomemben vpogled v duha in tehnike shiatsa ter uvod v orientalsko medicino. V poteku praktičnega dela tečaja se s pomočjo telesnih vaj in meditacije utrjuje vaša vitalnost ter krepi zmožnost zaznavanja.

Spoznajte moč japonskega način zdravljenja tudi vi!

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Personalzirana nega obraza HydraART, 75 min

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična masaža celega telesa z aromatičnimi olji (60 min)

Popolno sproščanje telesa, ki vas bo napolnilo z novo življenjsko energijo!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Škofja Loka, Slovenija

Sproščujoča klasična masaža v Masažnem studiu Utopia

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!