Za izklesano telo! - 50 % na 5x obisk vojaškega treninga - funkcionalna vadba Vojaški Boot Camp s poročnikom SLO vojske, v Power Fit centru! Pri vadbi boste uporabljali različne rekvizite, ki učinkovito pripomorejo k oblikovanju telesa!

Dinamična vadba, ki vedno znova predstavlja izziv!

5x obisk treninga Vojaški Boot Camp
5x obisk treninga Vojaški Boot Camp
11,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
24,00 €
-50%
Prihranek:
12,10 €
 
 

VOJAŠKI TRENING - FUNKCIONALNI VADBA, ki vam bo dala ravno to, kar ste si vedno želeli - izklesano telo. Dinamična vadba, ki vedno znova predstavlja izziv. Vadba poteka v skupini, kjer izvajate različne vaje – inštruktor vas med izvedbo skrbo nadzira, da boste le-te izvedli pravilno in dali vse od sebe. Pri vadbi boste uporabljali različne rekvizite, ki učinkovito pripomorejo k oblikovanju telesa: TRX, SKI ERG, uteži, FLOW IN, medicinke, kolebnice, VIBRACIJSKE PLOŠČE, BOSU, velik poudarek pa bo temeljil na VAJAH Z LASTNO TEŽO in izvajanje t.i. BURPEEJEV. Vaje se izvajajo v 1 min intervalih!

Z eno samo vajo vključimo več mišičnih skupin hkrati, kjer se med seboj posledično povežejo tudi sklepi. Na vadbi se izogibamo vajam, ki izolirajo posamezno mišico in dajemo prednost vajam, ki zahtevajo še dodatno stabilizacijo trupa. Vzpostaviti je treba osnovno moč, mišično vzdržljivost in kardiorespiratorno sposobnost. Vadba je zabavna in poteka ob zelo motivacijski glasbi.

Funkcionalna vadba in predvsem rekviziti, ki jih uporabljamo med samo vadbo so nadvse prijazni do začetnikov in hkrati predstavljajo odlično kombinacijo in dopolnilni trening vrhunskim športnikom. Odsvetuje se vsem z akutnimi in kroničnimi poškodbami, nosečnicam, ljudem z visokim krvnim tlakom… Namenjena je vadečim, ki želijo na vadbi porabiti več kalorij in bolj kompleksno in hitreje oblikovati telo ter hkrati izboljšati vzdržljivost.

Da boste v najboljših rokah DOKAZANO - vas bo treniral POROČNIK SLOVENSKE VOJSKE ZORAN KOVAČIČ, ki vam predstavil ta PRAVI VOJAŠKI TRENING!

Vabljeni!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 2
Maribor, Slovenija

Prestižna sprostitvena masaža za 2 osebi v Mestu lepote

Preženite posledice stresa in si podarite popolno sprostitev z vrhunsko masažo!

Super cena
Oseb: 6
Rogla, Slovenija

Družinska vstopnica za Pot med krošnjami Pohorje na Rogli!

2 odrasla + 4 otroci!

Doživetje narave kot jo vidijo ptice! Spoznajte veličastna drevesa Pohorja! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-55%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Tretma za spodbujanje limfne cirkulacije v centru zdravja AuroraMorpho

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-50%
Oseb: 1
NOVO Miklavž na Dravskem polju, Slovenija

45-minutna refleksna masaža stopal in masaža nog do kolen

Masaža, ki pomaga pri mišični regeneraciji!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Preoblikovanje telesa s strojno limfno drenažo v Magnolija beauty salonu

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi ponudbe!