Tenerifi - Kanarski otoki vse do 10. 7. 2013! 50% popust za počitnice na največjem in najlepšem kanarskem otoku TENERIFE: 8 dni, 7x najem za 2 osebi v aparthotelu Chayofa***+ za samo 389 €!

Plačajte 389 € za uživanje na največjem kanarskem otoku, v vrednosti 778 €. Možnost koriščenja tudi za božič in novo leto!

Tenerife 8 dni - 50 %
Tenerife 8 dni - 50 %
Tenerife 8 dni - 50 %
389,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
778,00 €
-50%
Prihranek:
389,00 €
 
 

Kaj pa, če postane realnost bolj sanjska od sanj? In boste želeli, da se boste končno zbudili, zapakirali tiste nujne 3 stvari, spakirali še vašo najljubšo družbo in poleteli kot ptičica rajskim dogodivščinam naproti! Na otok Trnerife seveda :)
Otok Tenerife, ki se nahaja v Kanarskem otočju, velja za eno izmed najbolj priljubljenih zimskih turističnih destinacij v Evropi, saj je znan kot otok večne pomladi. Zaradi prijaznega sonca je priljubljen med različnimi generacijami, ki na otoku najdejo vedno nekaj zase: predajanje sončnim žarkom na vulkanskih plažah, nočno življenje, golf, surfanje in kajtanje so le nekaj predlogov za preživljanje dopusta na Tenerifih.

Aparthotel Chayofa ***+ se nahaja v naselju Chayofa, na jugu otoka Tenerife, le 8 min vožnje od plaž Los Cristianos, Costa Adeje in Las Americas. Apartmaji so prostorni ter dobro opremljeni. Vključujejo satelitsko TV z mednarodnimi programi, sef in kuhinjo z mikrovalovno pečico ter s hladilnikom, nekatere od nastanitvenih enot pa imajo tudi pomivalni stroj. Aparthotel poleg brezplačnega parkirišča nudi še teniško akademijo, savno in sodoben fitnes, ki ga lahko uporabljate z doplačilom. Kot gostu nastanitve vam pripada popust pri obisku vodnega parka Siam Park.
V baru/restavraciji vam postrežejo z zajtrkom, kosilom in večerjo, v baru ob bazenu pa si lahko preko celega dneva privoščite prigrizke. V baru je na voljo brezplačen brezžični internet, z doplačilom pa lahko do njega dostopate tudi na recepciji.
Z doplačilom vam lahko uredijo transfer letališče/hotel, najem avtomobila, org. izlete.

Hotelske storitve: restavracija, bar, dnevni tisk, vrt, terasa, dvigalo, sef, prepovedano kajenje v vseh prostorih, restavracija (à la carte-jedi po naročilu), bar s prigrizki, terasa za sončenje. Različne dejavnosti: teniško igrišče, savna, fitnes center, golf igrišče (v dosegu3 km), namizni tenis, pikado, potapljanje, zunanji bazen, zunanji bazen (vse leto). Storitve: varstvo otrok, frizerski / kozmetični salon, Izposoja vozil, storitev prevoza (brezplačna). Internet: brezžična povezava je na voljo na javnih površinah in potrebno je doplačilo. Parkiranje: Brezplačno! Brezplačno privatno parkirišče je na voljo pri hotelu (rezervacija ni potrebna).

NAMIG ZA UGODNE LETALSKE VOZOVNICE

Najbolj ugodne vozovnice boste našli na www.ryanair.com, www.skyscanner.net , www.momondo.com ali www.easyjet.com.

Za odhodne destinacije (direktni let) glejte: Milano-Bergamo, Bolonja- Tenerife, Munchen, Salzburg, Dunaj, Benetke, Gradec. Za odhodne destinacije (prestopni let) pa glejte še: Gradec – Barcelona- Tenerife, Trst ali Benetke – Barcelona oz. Madrid oz Valencia - Tenerife Ljubljana – London – Tenerife (Easyjet).
Nizko cenovni prevoznik iz SLO do letališč v Italiji, Avstriji, Hrvaški, Madžarski je podjetje Goopti, rezervacijo lahko naredite preko spletnega mesta www.goopti.com.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Jesenski oddih s polpenzionom in uporabo bazena v Hotelu Pineta 3* v Vrsarju

Otrok do 12 let gratis!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rabac, Hrvaška

Morski oddih s polpenzionom Valamar Sanfior Hotel & Casa 4* v Rabcu

MEGA dopust na vzhodni obali Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Kope, Slovenija

BOOM NEDELJA s polpenzionom in smučanjem v Lukovem domu na Kopah

SMUČANJE NA 13 PROGAH!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Moravske Toplice, Slovenija

TERMINI DO 20.3.! Oddih s polpenzionom v hotelu Termal 4* Terme 3000 s kopanjem!

Termalni park Terme 3000 ponuja 14 bazenov s termalno vodo, otroški bazen, družinske in adrenalinske tobogane s posebnimi vodnimi efekti. Na voljo je tudi hotelsko kopališče in finska savna.