Napeta, gladka in mladostna koža! - 60 % na odličen tretma za lepši videz kože: 1x radiofrekvenca (20 min) + 1x strojna limfna drenža (30 min), v Escada studiu!

Rezultati so vidni takoj!

Odlicen tretma za lepši videz kože, 50 min
Odlicen tretma za lepši videz kože, 50 min
15,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
40,00 €
-60%
Prihranek:
24,10 €
 
 

RADIOFREKVENCA
Radiofrekvenca vzpodbudi proizvajanje novih kalogenskih vlaken zaradi katerih postane koža bolj čvrsta. O hitrosti in učinkovitosti radiofrekvence se boste prepričali sami - postopek traja približno 20 minut, rezultati pa so vidni takoj - koža je opazno bolj mladostna, napeta in gladka, zmanjša ali celo odstrani se obseg celulita, izboljša se stanje strij na koži.

STROJNA LIMFNA DRENAŽA
Strojna limfna drenaža očisti telo strupov in toksinov, odpravlja celulit, zatekanje nog oz. težke noge, zastajanje vode v telesu. Terapija deluje anti-stresno, odlično pomaga pri odvajanju vode iz telesa, splošno izboljša naše počutje in odstrani videz pomarančaste kože.

Sodobni način življenja in prehranjevanja povzroča velike obremenitve limfnega sistema z odvečno tekočino, toksini in premajhno količino zaužite vode, kar povzroči upočasnjeno delovanje limfnega sistema, to pa ima za posledico upočasnjen metabolizem z večjo količino odpadnih snovi in manj energije.

Ne zamudite te odlične priložnosti!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 6
Rogla, Slovenija

Družinska vstopnica za Pot med krošnjami Pohorje na Rogli!

2 odrasla + 4 otroci!

Doživetje narave kot jo vidijo ptice! Spoznajte veličastna drevesa Pohorja! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-81%
Oseb: 1
Novo mesto, Slovenija

Preoblikovanje telesa z Lipo laserjem (5 obiskov po 80 min)

Ob nakupu kupona prejmete tudi brezplačno strokovno svetovanje o prehrani za zmanjšanje teže + jedilnik za zdravo hujšanje!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Novo Mesto, Slovenija

Vrhunska pomlajevalna nega obraza, 60 min

Gladka in sijoča polt zagotovljena! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza - ne spreglejte jih med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bled, Slovenija

Nora adrenalinska avantura - soteskanje

Dogodivščina, ki je zlepa ne boste pozabili! v ceno vštete slike in videoposnetki izleta v vrednosti 20€