Za negovano in sijočo pričesko! 51 % popusta na popolno razvajanje ženskih las za vse dolžine: umivanje las z nanosom arganove maske + modno striženje + feniranje v Frizerskem studiu Diva!

Plačajte 12,74 € in odkrijte Divo v sebi, v vrednosti 26 €.

12,74€
    Kupi kupon
Vrednost:
26,00 €
-51%
Prihranek:
13,26 €
 
 

Visoke pete, oprijeta stenasta obleka, popolno nalakirani nohti, stilski nakit, najmodernejša torbica. Da, sodite med prave dive! Pa vendar, manjka še tista pika na i, ki vas bo zapisala v svet najbolj karizmatični takoj, ko vas bodo opazili na ulici!

Obiščite Frizerski salon Diva, kjer se bo preobrazba v mično zapeljivo gospodično zgodila v zelo kratkem času! Lase vam bodo najprej oprali in zmasirali z arganovim oljem. le-to je bogato z vitaminom E in esencialnimi omega 3 in omega 9 maščobami. Primerno je za tiste, ki imajo razpokane, prekomerno termično obdelane ali krepaste in suhe lase. Sledi striženje, s katero boste še bolj v trendu kot sicer, na koncu pa še oblikovanje v super zavidljivo pričesko.

Sprehajanje po ulici na lastno odgovornost :)

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO 9 lokacij, Slovenija

Tečaj za izpit za čoln, z izpitnimi vprašanji in odgovori

Optimalni 16-urni tečaj vključuje: predavanja in praktične vaje s primeri iz prakse ter 2 priročnika, eden s snovjo in drugi z več kot 420 izpitnimi vprašanji z odgovori. Tečaj zagotavlja optimalno pripravo na izpit za čoln! Tečaj lahko opravljate v najmanj 9 mestih po vsej Sloveniji.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Rijeka, Hrvaška

Pregled in čiščenje zobnega kamna s peskanjem + zalivka

Poskrbite za zdravje zob!

-56%
Oseb: 1
NOVO Zagreb. Hrvaška

Čiščenje zobnega kamna in poliranje zob

Vrednost kupona je 8,10 €. Razliko 18,90 € do polne cene (27,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh zobozdravstvenih storitev v Ordinaciji dentalne medicine Dami Dent med dodatnimi možnostmi ponudbe!