Slikanica in punčka za otroke! 50 % popusta na komplet, ki blagodejno vpliva na počutje otroka, Pegasta jagoda: slikanica in punčka iz blaga!

Plačajte 14,95 € za poučno slikanico in prijazno družabnico na otrokovi poti čustvenega zorenja, v vrednosti 29,90 €.

14,95€
    Kupi kupon
Vrednost:
29,90 €
-50%
Prihranek:
14,95 €
 
 

Razveselite vašega najmlajšega s slikanico in igračo, ki bo pozitivno vplivala na počutje in razumevanje sveta!
Slikanica Pegasta Jagoda pripoveduje o deklici, ki jo njene pegice na vso moč motijo, kajti zaradi njih je drugačna, na kar jo opozarjajo tudi njeni vrstniki. Deklica se v svoji stiski brez uspeha zateka k najrazličnejšim načinom reševanja težave. Zgodbica je zabavna, ravno tako so izvrstne tudi ilustracije.
Avtorica Julianne Moore je slikanico Pegasta Jagoda posvetila svojima ne tako pegastima otrokoma, ki ju ima z Bartom Freundlichom, filmskim režiserjem.  Slikanica avtorice Julianne Moore, z naslovom Pegasta Jagoda, je izšla v zbirki Samopodoba, pod zaščitnim znakom Galob. Ob slikanici je v paketu tudi punčka iz žameta, ki ponazarja glavno junakinjo.

Punčka iz blaga, Jagoda – prijazna družabnica na otrokovi poti čustvenega zorenja
Igra je pomembna za otrokov razvoj in učenje. Otroku omogoča, da se razvija na različnih področjih, od socialnega, do čustvenega in intelektualnega. Najpomembneje pri njej je, da se ji otrok posveča z velikim veseljem in zanimanjem, za razliko od učenja pa pri njej rezultat sam po sebi ni cilj. Izbira igrač je zato zahtevno opravilo in prav bi bilo, da bi si starši zanj vzeli čas. Mnogi razvojni psihologi so si enotni, ko govorijo o velikem vplivu igrač na otrokov intelektualni in čustveni razvoj in prav takih posledicah, ki jih ima lahko napačna izbira igrač v prvih letih življenja.  Po mnenju mnogih strokovnjakov so igrače nekakšen most med resničnim in domišljijskim svetom otroka. Barve, oblike, zvoki, vse to deluje in stimulira otrokove možgane ter pozitivno ali negativno vpliva nanj. Igrače spodbujajo otrokovo domišljijo in določene dele možganov ter tako nezavedno vplivajo na njegov razvoj. V malčkovi domišljiji lutke oživijo, vlakec na tirih pa resnično hupa in drvi v neznano.

Igrače so nekakšna pot, ki ga vodi v resnični svet. Naj bodo nežne ali agresivne, pokazale bodo, kakšen je svet tam zunaj. Igrača, ki spodbuja nasilje in agresijo, bo dala vedeti, da je takšna tudi resničnost. Lutka, ki je nezemeljsko lepa, pa v otrokovo podzavest zaseje vprašljiv odnos do lastnega podobe, vse to pa se močno odrazi v obdobju, ko vtisi iz najzgodnejših let oživijo v novi podobi. V obdobju najstništva. 
Z mislijo na otroka, ki srka svet odraslih vase z nebrzdano radovednostjo in zaupanjem, so zasnovali punčko Jagodo – prijazno lutko, narejeno po merilih dobre igrače.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Jesenski oddih s polpenzionom in uporabo bazena v Hotelu Pineta 3* v Vrsarju

Otrok do 12 let gratis!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rabac, Hrvaška

Morski oddih s polpenzionom Valamar Sanfior Hotel & Casa 4* v Rabcu

MEGA dopust na vzhodni obali Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Kope, Slovenija

BOOM NEDELJA s polpenzionom in smučanjem v Lukovem domu na Kopah

SMUČANJE NA 13 PROGAH!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Moravske Toplice, Slovenija

TERMINI DO 20.3.! Oddih s polpenzionom v hotelu Termal 4* Terme 3000 s kopanjem!

Termalni park Terme 3000 ponuja 14 bazenov s termalno vodo, otroški bazen, družinske in adrenalinske tobogane s posebnimi vodnimi efekti. Na voljo je tudi hotelsko kopališče in finska savna.