Pomladitveni tretma celega telesa! 60 % popusta na globinsko obnovo in pomladitev vaše kože in telesa v kolagenski komori Collagen Alisun (20 min) v Studiu Trifoni!

Plačajte 7,99 € in osvežite vašo mladost in videz, v vrednosti 20 €.

7,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
20,00 €
-60%
Prihranek:
12,01 €
 
 

Kolagenska komora ponuja pomlajevalno, neinvazivno in popolnoma varno terapijo za celotno telo, saj posebna svetloba, nežno rdeče barve, spodbudi kožne celice, da ponovno prične proizvajati kolagenska in elastinska vlakna. V primerjavi z drugimi agresivnimi metodami fotobiostimulacija ne poškoduje kože ter sproži v koži naravni proces pomlajevanja.
In končno je to terapija za celotno telo, saj si vendar želimo poleg obraza tudi mlado telo, kajne :)

Učinkov kolagenske terapije Collagen Alisun je več in se ne kažejo le kot blagodejni učinek na našo kožo, temveč na celo telo. Mnogi se za terapijo Collagen odločijo predvsem zaradi anti-age efekta in pozitivnega učinka na suho, občutljivo, aknasto in problematično kožo. Vendar pa je praksa pokazala tudi izjemne rezultate pri zdravljenju revmatskih obolenj, osteoporoze, pa tudi pri zdravljenju različnih poškodb in bolezni sklepov, mišic in vezi. Zato vse več zdravnikov poleg običajnih metod, ki se uporabljajo v medicini, priporoča tudi omenjeno terapijo.
Ker kolagen spada med pomembnejše sestavine kože, se izguba kolagena in elastina kaže skozi hitrejše staranje kože, slabitev mišic, vezi in tetiv, s povečano tveganostjo za nastanek osteoporoze in oslabljenost vezivnega tkiva. Vezivno tkivo pa gradi mrežo našega telesa. Nežni valovi rdeče svetlobe Collagen aparata (valovne dolžine 550 – 700 nm) spodbujao kožo k proizvajanju kolagena, elastina in posebnih encimov potrebnih za izboljšanje strukture kože. Zaradi tega se koža učvrsti, posledično je tudi celulit manj opazen, poveča se navlaženost kože, absorbcija kisika in razstrupitev kože. Izboljša se sposobnost kože, da vpije in skladišči vlago, zato temni podočnjaki izginejo, pore se zmanjšajo, koža postane mehkejša, nepravilnosti pa manj opazne. Bistveno se izboljša tudi regeneracija celic in sposobnost kože, da se sama zdravi, kar vse pozitivno vpliva na bolj zdrav, lepši in mladostnejši izgled.

Za razliko od drugih in invazivnih anti-age tretmajev kot so kirurške metode ali uporaba polnilcev, je to neinvazivna metoda, brez stranskih učinkov. Za optimalne rezultate je potrebna terapija, ki traja vsaj 3-10 tednov, najbolje 2-3 krat na teden po 20 minut. Raziskave so pokazale, da blagi žarki rdeče svetlobe pozitivno učinkujejo tudi na zdravljenje raznih kožnih bolezni, še posebej na zdravljenje aknaste in vnete kože. Brazgotine in vnetja se pospešeno zmanjšujejo zahvaljujoč boljši mikrocirkulaciji in hidraciji, celotna koža se lažje in hitreje obnavlja in postaja bolj zdrava in lepša.
V salonu Trifoni bodo poskrbeli, da se boste po obisku resnično počutili kot prerojeni.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Personalzirana nega obraza HydraART, 75 min

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična masaža celega telesa z aromatičnimi olji (60 min)

Popolno sproščanje telesa, ki vas bo napolnilo z novo življenjsko energijo!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Škofja Loka, Slovenija

Sproščujoča klasična masaža v Masažnem studiu Utopia

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!