Ze lepo oblikovano telo! 51 % popusta na 3-delni paket za preoblikovanje telesa: 1x kavitacija + 1x radiofrekvenca + 1x limfna drenaža + presenečenje v Oazi lepote!

Plačajte 24,50 € za samozavesten in popoln videz, v vrednosti 50 €.

24,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
50,00 €
-51%
Prihranek:
25,50 €
 
 

Shake it baby! In obišči tisto pravo mešanico terapij, ki bodo poskrbele, da boš zapeljiva in mična sijala na novoletni zabavi! Naj bo Oaza lepote iz Maribora izvir tvojega popolnega izgleda in zadovoljnega duha!

Tokrat vam ponujajo kavitacijo (ultrazvočna liposukcija), ki je varen in hiter postopek odstranjevanja maščob v telesu. Ponuja veliko možnosti za odpravo nezaželenih maščobnih blazinic. Limfna drenaža je celovit pristop k promociji zdravega limfnega sistema. Limfni sistem je tekočina, ki se pretaka po naših žilah in ima nalogo čistit organizem in s tem naše celice strupenih snovi iz telesa. Pri radiofrekvenci gre za neinvazivo tehniko s pomočjo radiofrekvenčne energije, ki povzroča segrevanje globjih plasti kože. S tem posredno v koži obnovimo kolagenska vlakna in kožo pomladimo. Bodywrapping ali povijanje telesa je namenjen izboljšanju videza kože pri celulitu, strijah, podkožnih maščobnih blazinicah. Kremo ali gel se vtre v kožo in nato predel, ki ga obdelujejo povijemo s folijo. Le-ta zagotavlja, da sestavine prodrejo globlje v kožo in podkožno tkivo ter opravijo želene razgradne in odvajalne učinke.
In koncu še ščepec strokovnosti in veselja do dela, pa bo rezultat popoln!

Razvajajte se v lepotnem salonu Oaza lepote v Mariboru in se prepuste spretnim rokam usposobljenih in dolgoletno izkušenih kozmetičark. Odločite se tudi za druge razvade, ki jih ponujajo: popolno nego obraza, depilacijo, pedikuro … Naj vas veselje ob popolnem telesu spremlja še dolgo v leto!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Specialna nega obraza in dekolteja (90 min)

Zaupajte nego kože strokovnjakom!

-60%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Glajenje gubic na obrazu, v zasebni kliniki Zdrav splet

Za pomlajen in mladosten videz!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Nega obraza za najstniško aknasto in problematično kožo

Odlična rešitev za problematično najstniško kožo!

-50%
Oseb: 1
NOVO 9 lokacij, Slovenija

Tečaj za izpit za čoln, z izpitnimi vprašanji in odgovori

Optimalni 16-urni tečaj vključuje: predavanja in praktične vaje s primeri iz prakse ter 2 priročnika, eden s snovjo in drugi z več kot 420 izpitnimi vprašanji z odgovori. Tečaj zagotavlja optimalno pripravo na izpit za čoln! Tečaj lahko opravljate v najmanj 9 mestih po vsej Sloveniji.