Svetovanje za vas in vaše otroke! 57 % popusta na ali uro učne pomoči in učnih strategij ali uro osebnega svetovanja ali uro vzgojnega svetovanja za odrasle v Svetovanju in diagnostiki Kogito!

Plačajte 12,90 € in omogočite boljši vpogled v svoje funkcioniranje ali boljše razumevanje drugih in izboljšanje odnosov, otrokom pa učinkovito učenje brez stresa, v vrednosti 30 €!

12,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
30,00 €
-57%
Prihranek:
17,10 €
 
 

Odločite se za uro svetovanja, ki bo pomagala vam in vašemu otroku!
UČNA POMOČ IN POUČEVANJE UČNIH STRATEGIJ
Včasih kljub intenzivnim prizadevanjem in trudu, da bi si otrok dobro zapomnil učno snov, izgleda, kot da je znanje pred tablo ali na testu kar izpuhtelo. Dostikrat se učenja ne loti na način, ki je zanj najbolj ustrezen. Vašega otroka lahko v svetovalnici Kogito ob nudenju učne pomoči naučijo učinkovitih učnih strategij na splošno ali pa mu podajo specifične nasvete na podlagi opravljene psihodiagnostike (testiranja): katera so močna oz. šibka področja ter kako poudariti močna in izpopolniti šibka področja na področju učenja.

OSEBNO SVETOVANJE PO NAČELIH REALITETNE TEORIJE
Imate občutek, da ne obvladujete svojega življenja? Morda doživljate nenehen stres, vas pestijo psihosomatske težave in čustvene stiske? Se srečujete s pomembnimi življenjskimi odločitvami in ne veste, kako in kaj bi storili? Bi želeli zaživeti bolj polno, srečno, zdravo? Svetovanje po načelih realitetne teorije vam ponuja, da preko toplega človeškega odnosa s svetovalcem začnete iskati bolj učinkovite načine za razreševanje svojih težav. Strokovnjaki svetovalnice Kogito vam bodo pokazali, kako uspešno upravljati s svojim življenjem in kako izbrati zase bolj zadovoljive odločitve, kar vas bo vodilo do kvalitetnejšega in srečnejšega življenja. Realitetna teorija nas z akcijsko usmeritvijo v reševanje težav tukaj in zdaj spodbuja, da vzamemo življenje v svoje roke, ter poskuša odgovoriti na vprašanje: Kako naj si izborim pravico, da živim tako, kot hočem, a se še vedno dobro razumem z ljudmi, ki jih potrebujem?

SVETOVANJE PRI VZGOJNIH TEŽAVAH
Vsak starš se po svojih najboljših močeh trudi za dobro vzgojo svojega otroka. Tudi vsak otrok bi naredil vse, (kar v določenem trenutku ali obdobju zmore!) da bi osrečil svoje starše. Vseeno pa se na poti odraščanja pri otrokih in mladostnikih pogosto pojavijo težave in izzivi – ti so pogosto povezani z osebnimi ali učnimi težavami otroka, pomanjkanjem časa za kvalitetne medsebojne odnose ter pričakovanji staršev. Preko celostnega pogleda v življenje in doživljanje otroka boste starši v Kogitu poiskali pristope, ki vodijo k reševanju otrokovih stisk ter izboljšujejo vaš odnos z otroci.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Personalzirana nega obraza HydraART, 75 min

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična masaža celega telesa z aromatičnimi olji (60 min)

Popolno sproščanje telesa, ki vas bo napolnilo z novo življenjsko energijo!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Škofja Loka, Slovenija

Sproščujoča klasična masaža v Masažnem studiu Utopia

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!