Sijoča in pomirjena koža! 59 % popusta na pomlajevanje obraza s kisikovo terapijo OxyNova v Medicinsko estetskem centru Perfect Body!

Plačajte 49,20 € za vrhunski tretma anti age nege obraza z najmodernejšim aparatom, v vrednosti 120 €!

49,20€
    Kupi kupon
Vrednost:
120,00 €
-59%
Prihranek:
70,80 €
 
 

Radi sledite trendom? Se želite počutiti kot zvezdnica in občutiti največje skrivnosti Hollywooda na svoji koži? Predstavljamo vam našo najnovejšo pridobitev, aparat OxyNova s katerim bo vaša notranja lepota zasijala navzven! Gre za t.i. kisikovo terapijo - revolucionarno pomlajevalno metodo, ki na osnovi čistega kisika in v kombinaciji z vrhunskimi kozmetičnimi preparati vidno zmanjša že nastale gubice, povrne koži izgubljeno svežino, okrepi njeno vezivno tkivo, jo regenerira, revitalizira, oži pore in jo »nahrani«.

Sama metoda aparata OxyNova je popolnoma neinvazivna in vam tako omogoča, da lahko takoj po opravljenem tretmaju kisikove terapije, kot prerojeni stopite na ulico in zablestite na njej. Učinki so vidni že takoj po kisikovi terapiji, koža postane namreč takoj bolj napeta, prožna, navlažena, seveda pa je rezultat odvisen od stanja kože pred njo. Posebnost  aparata OxyNova je, da se lahko tretma uporablja v kombinaciji z radiofrekvenco, kar zagotavlja doseganje še hitrejših in še boljših rezultatov.

Po opravljenem posvetu s strokovno podkovanim in usposobljenim osebjem, bodo za opravljanje terapij skupaj z vami določili uporabo primernega seruma in število potrebnih kisikovih terapij za dosego želenega rezultata. Najboljši učinek dosežete po 3 do 5 kisikovih terapijah, ki si sledijo v razmiku enega tedna, za vzdrževanje pa zadošča po ena kisikova terapija mesečno.  
Ne dovolite si, da drugi preizkusijo pred vami.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Specialna nega obraza in dekolteja (90 min)

Zaupajte nego kože strokovnjakom!

-60%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Glajenje gubic na obrazu, v zasebni kliniki Zdrav splet

Za pomlajen in mladosten videz!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Nega obraza za najstniško aknasto in problematično kožo

Odlična rešitev za problematično najstniško kožo!

-50%
Oseb: 1
NOVO 9 lokacij, Slovenija

Tečaj za izpit za čoln, z izpitnimi vprašanji in odgovori

Optimalni 16-urni tečaj vključuje: predavanja in praktične vaje s primeri iz prakse ter 2 priročnika, eden s snovjo in drugi z več kot 420 izpitnimi vprašanji z odgovori. Tečaj zagotavlja optimalno pripravo na izpit za čoln! Tečaj lahko opravljate v najmanj 9 mestih po vsej Sloveniji.