Popolna nega za pomladitev in osvežitev! 80 % popusta na 85-minutni paket za nego obraza: Icoone (30 min) + Beauty defect Repair DermAbrazija (50 min) + LED maska (15 min) v Kozmetičnem salonu Laboratorium – demo center.

Plačajte 27 € za nekirurško lepotno preobrazbo vašega obraza, s katerim boste končno zasijali, v vrednosti 135 €.

27,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
135,00 €
-80%
Prihranek:
108,00 €
 
 

Pomladite si in zasijte v okolici! Tokrat popoln paket za mladost vašega obraza, kjer vas čaka:
1. čiščenje obraza
2. multi mikro alaveolarna stimulacija obraza z Icoonom, ki »prebudi« kožo z 1.180 stimulacijami na vsak dm2 kože,
3. sledi biološko kemična priprava kože na abrazijo z sterilno krono
4. kozmetična BDR maska prilagojena tipu kože: gelna, stretch ali bio cell
5. fototerapija z LED masko – biostimulacijska rdeča svetloba z valovno dolžino 630 nm

Najnovejše raziskave na področju regeneracije kože po opeklinah, strukturi kože (mikrovakuole), zgradbe kapilar in medceličnega matriksa so omogočile razvoj nove tehnologije: ICOONE. Gube na vratu izginjajo pred našimi očmi, veke se dvignejo in pogled zažari. Odlična in ciljna stimulacija, ki jo je možno uporabljati vsak dan. Brez stranskih učinkov, neinvazivno in telesu prijazno. Pri stimulaciji z Icoonom izginejo oz. se zmanjšajo tudi brazgotine nastale iz različnih vzrokov (akne, operacije, strije). ICOONE mikro alveolarna stimulacija intenzivno deluje na fibroblaste in posledično reaktivira proizvodnjo elastina in kolagena. Rekonstruira vezivno tkivo, zmanjša gube in uvelost kože. Deluje drenažno in pospešuje mikrocirkulacijo krvnega obtoka.

BDR  TERAPIJA ZA OBRAZ ali lepotna preobrazba obraza – kvaliteto kože ne spremenijo injekcije in plastična kirurgija, le permanentna stimulacija celic poskrbi za sijoč in zdrav videz. BDR metoda je optimalna sinteza med tehnološkimi mehanizmi delovanja in dermatološkimi aktivnimi sestavinami. Z uporabo MIKROPEELA, ki je posebno oblikovana plošča s sintetičnimi iglicami in jo vodimo preko kože z rahlim pritiskom pri visokih frekvencah, zagotovimo epidermisu boljšo absorbcijo aktivnih sestavin. Med  5 minutno terapijo v povrhnjico prodre cca. 250.000 sintetičnih iglic. Zaradi frekvenčnega gibanja se odmrle celice odstranjujejo zelo nežno, ustvarja pa se odlična mikrocirkulacija kože,  ki je za stranko izredno prijetna. Tako stimulirana povrhnjica je pripravljena na nadaljnjo nego. Močnejši PROFIPEEL ima posebno oblikovano in patentirano abrazijsko krono s katero nežno odstranimo odmrle celice epidermisa, ki ga predhodno »pripravimo« z delovanjem kisline primerne tipu kože. Z delovanjem kisline zmehčamo epidermalni cement in odstranjevanje odmrlih celic epidermisa je enostavno. Vgrajena vzmet preprečuje poškodbo kože zaradi prevelikega pritiska in tako zagotavlja varnost terapije. Koža izgleda fantastično! Pri terapijah je zagotovljena absolutna sterilnost, saj so vsi nastavki za enkratno uporabo.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljna, Slovenija

Odlična pedikura pri Pedikura Sari v salonu Umetnost lepote v Ljubljani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Temeljito čiščenje vozila, pranje podvozja in voskanje

Prepustite pranje vozila pravim strokovnjakom!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!