Bogata Martinova pojedina v gostilni Štern na Ježici! 51 % popusta na tradicionalno veliko Martinovanje s krstom vina s priznanimi slovenskimi vinarji in živo glasbo v Gostilni Štern.

Plačajte 9,75 € za martinovanje z odlično tradicionalno pojedino z bučno kremno juho, ajdovo kašo, račko, puranjo rolado, mlinci, dušenim zeljem in jabolčno rezino, v vrednosti 19,90 €

9,75€
    Kupi kupon
Vrednost:
19,90 €
-51%
Prihranek:
10,15 €
 
 

Praznujmo dan sv. Martina!! Mošt se bo ob praznovanju martinovega praznika spremenil v pravo vino, vi pa boste svoje želodčke presenetili s praznično obarvano pojedino in tradicionalnim jedilnikom ob martinovanju, ki ga bodo prav za vas pripravili v Restavraciji Štern. Pred vami se bo znašla bučna kremna juha s popečenimi bučnimi semeni, odlična ajdova kaša z gobami, zlato pečena račka in puranja rulada s slastnim domačim nadevom, domači mlinci in dušeno rdeče zelje. Poskrbeli pa so tudi za vse sladokusce, s pregrešno domačo jabolčno rezino. Da ne bodo uživali le čuti za okušanje, pa bodo v Gostilni Štern poskrbeli tudi za poseben martinov program in živo glasbo. Poveselite se z družino ob praznični pojedini.

Gostilna Štern že več kot 100 let razvaja svoje goste. Gostilna je znana po domači hrani in najboljšem prostoru za praznovanja in zaključene družbe. Nahaja se izven mestne gneče, na Ježici (Dunajska cesta 270) in se ponaša z velikim parkiriščem. Znana je po gostoljubnosti, izredno okusni hrani in po tem, da sprejme manjše ali večje skupine. V gostilni vam lahko pripravijo poslovno kosilo ali večerjo, praznovanje rojstnega dne ali pomembno obletnico, poročno kosilo ali večerjo ali prednovoletno zabavo. Ponujajo vam nepozabna doživetja z dobrimi jedmi in dobrimi vini. Ob nedeljah si lahko privoščite slovensko kosilo z juho, pečenko, praženim krompirjem, solato ter sladico. Lepo okolje ja tudi primerno za pripravo piknikov in drugih prireditev na prostem. Restavracijski del gostilne sprejem 150 oseb, posebna soba 40 oseb in zimski vrt 250 oseb. Vsak dan med 7. in 10. uro svoje goste razvajajo še s samopostrežnimi zajtrki. V poletnih mesecih gostilna razpolaga z večjimi senčnimi vrtovi na prostem.

Dobrodošli na pravi tradicionalni pojedini.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljna, Slovenija

Odlična pedikura pri Pedikura Sari v salonu Umetnost lepote v Ljubljani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Temeljito čiščenje vozila, pranje podvozja in voskanje

Prepustite pranje vozila pravim strokovnjakom!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!