Masažni trojček! - 63 % na Tajsko masažo z aromatičnimi olji ali Ayurveda masažo s toplimi olji ali Sproščujočo masažo s kokosovim oljem (60 min).

Plačajte 18,87 € za sprostitev po vaši izbiri, v vrednosti 51 €.

18,87€
    Kupi kupon
Vrednost:
51,00 €
-63%
Prihranek:
32,13 €
 
 

Nujno potrebujete masažo? Kaj pravite na pravo tajsko, z aromatičnimi olji? Če boli hrbet, čutite utrujenost in ste pod stresom, vam govoričenje o tem, kako nujno potrebujete masažo ne bo prav nič pomagalo. Ne obotavljajte se, naj besede preidejo v dejanja in svojemu telesu ponudite tajsko masažo z aromatičnimi olji prav izpod maserskih rok, prstov in snopkov, s katerimi bodo vaše telo raztezali in upogibali kot pri tehniki joge ter pripomogli k sprostitvi mišic, zmanjševanju stresa, izboljšanju prekrvavitve, povečanju telesne energije in izboljšanju gibalnih sposobnosti.
Kaj pa Ayurveda masaža s toplimi olji?  Ayurveda masaza je masaza duha in telesa. Primerna je po napornem dnevu, pomiri in sprosca duh. Ayurvedska olja pa delujejo na tip dose, ker so v njem zdravilna zelisca.
Če vas tudi ta ni prepričala, pa si privoščite sproščujočo masažo s kokosovim oljem.
Vsaka od masaž traja 60 minut. Izberite svojo najljubšo!

Masaža lahko koristi kot preventiva za vase zdravje in pomaga pri nekaterih zdravstvenih težavah, kot so bolečine v vratnem delu, križu, okončinah ipd. V masažnem salonu vam nudijo še naslednje vrste masaž: Tuino kitajsko masažo, refleksno masažo stopal, Ayurveda masažo in klasično masažo ter tudi medeno in čokoladno masažo telesa. Prav tako pa imate v prijetnem ambientu izbire tudi med masažnimi storitvami in olepšavi vaših rokic z manikuro. Na enem mestu, v Ulici Bratov Židan 34, kjer ne boste imeli problemov s parkiranjem, boste tako lahko deležni pedikure, manikure in blagodejnih masaž.

Naj se vaše telo prepusti blagodejnemu tajskemu biseru.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

4 fotografije za dokumente

Tudi vam poteče veljavnost osebnih dokumentov? Izkoristite izjemno priložnost za fotografiranje po mega ceni!