Dostava vroče pizze in osvežilnega juica! 61 % popusta na dostavo slastne družinske pizze po izbiri (premer 50 cm) + 1l juice-a, pri Halo Janez!

Plačajte 11,7€ za najboljšo razvado, mogočnega premera, po vašem okusu (margerita, 4 letni časi, štiri siri, hudičeva...), v vrednosti 29,99€.

11,70€
    Kupi kupon
Vrednost:
29,99 €
-61%
Prihranek:
18,29 €
 
 

Ogromna družinska pizza in 1 liter juica vas bosta pričakala na vašem pragu!
Nekatere izmed najboljših stvari v življenju so že do popolnosti celovite in kot take tudi nepogrešljive. Zagotovite si popolnost tudi z najbolj slastno pregreho, ki bo željo vašega želodčka uslišala ob zvonjenju na domači zvonec. Naj bo hrustljava, s pelati obdana, s sirčkom predana in z najboljšimi dodatki obložena mamljiva družinsko pizza, ki bo dostavljena prav k vam, če ste v Ljubljani ali v bližnji okolici do 5 kilometrov. Če si želite morja, naj bo morska. Če imate nostalgijo po maminem vrtu, naj bo zelenjavna. Za strastne mesojedce naj bo mesna in za vsakega prav takšna kot si jo želi - najboljša :)

Ko si želite pizzo na dom, le vtipkajte telefonsko številko in Halo Janez za vas poskbri. Na vaš dom, v službo ali na želeni naslov vam vsak dan od 9h do 23h dostavijo pizze, kosila, burgerje, testenine, mehiško hrano, jedi z žara, solate, sladice in še in še, da nasitite vaše žalodčke.

Mmmmm...

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

4 fotografije za dokumente

Tudi vam poteče veljavnost osebnih dokumentov? Izkoristite izjemno priložnost za fotografiranje po mega ceni!