Jesensko-zimski oddih v Tolminu! 55 % popusta na 3-dnevni pohodniško-smučarski paket za 2 osebi: 2x nočitev z zajtrkom v hotelu Krn v Tolminu + gratis uporaba savn v hotelu. Unovčljivost kuponov do 30. 4. 2013!

Plačajte 57,58 € za uživanje v hribih in na smučariji, v vrednosti 127,96 €.

57,58€
    Kupi kupon
Vrednost:
127,96 €
-55%
Prihranek:
70,38 €
 
 

Na oddih in smučarijo!
Hotel Krn nudi prijetno domače vzdušje, zagotavlja udoben počitek, sprostitev in izbrano hrano.
V obokani grajski kleti iz 17. stoletja lahko ob sortnih vinih ali odličnem pivu iz domače pivovarne, varjenem po starodavnih recepturah, občutite pridih nekdanjih grajskih časov.

V hotelu vam je na voljo brezplačen internet, svetujejo vam pri izbiri športnih programov, izletov in prevozov. Pri nih lahko dobite ribiške karte in padalske dovolilnice. Na voljo vam je veliko parkirišče, primerno tudi za motoriste in kolesarje. Izvrstna lokacija med smučiščema Kanin in Cerkno predstavlja veliko ugodnost zaradi različnih vremenskih pogojev na smučiščih (različna klima), tako da lahko smučarsko destinacijo sproti izbirate glede na vremenske razmere.
Kaninsko smučišče je povezano s Sello Neveo (povezava je vključena v ceno smučarske karte).
Kanin je edino smučišče v Sloveniji, kjer se smučarski tereni razprostirajo več kot 2000 metrov visoko.
Je visokogorsko smučišče, na katerem traja smučarska sezona od decembra do prvomajskih praznikov. Do njega nas pripelje skoraj 6 kilometrov dolga, v letu 2003 obnovljena kabinska žičnica. Smučišče odlikuje sončna lega, razgledi s smučišča pa segajo tako v osrčje Alp kot do morja. Posebnost je še možnost smučanja v treh državah: na smučiščih Sella Nevea in Trbiž v Italiji ter Arnoldstein v Avstriji.
Smučarski center Cerkno obsega 70 hektarov urejenih smučarskih površin, primernih tako za začetnike kot za izkušene smučarje.
Za smučarje tekače je urejenih 5 km tekaških prog.Smučarski center Cerkno je najsodobnejše družinsko smučišče v državi, saj ima edini v Sloveniji dve preklopljivi 6-sedežnici, dve 4-sedežnici, dve 2-sedežnici, dve vlečnici ter pomične trakove v sklopu smučarske šole in vrtca.

Hotel je dobil ime po mogočni gori, ki se dviga 2244 m visoko nad levim bregom reke Soče, ene najlepših evropskih rek. Pogled na kamniti venec tolminsko-bohinjskih gora, objem prozornih voda Tolminke in Soče, ki se pod Tolminom združujejo v Sotočju, bogastvo zelenih pobočij, ki vse naokrog obkrožajo Tolminsko kotlino, ustvarjajo čudovit ambient na južnem obrobju Triglavskega narodnega parka, ki vas vabi, da ga doživite.
Tolmin je največji kraj v Zgornjem Posočju in že stoletja naravno središče Tolminske. Sprehod skozi mesto vas popelje v zgodovino, v čas oglejskih patriarhov, tolminskih grofov in puntarjev, vihre prve svetovne vojne in soške fronte. Še nekaj namigov za izlete: Grofova voda nad Gabrjami, Izvir Pod grmom pri Modreju, Vodno energijska pot na Mostu na Soči, Dicova voda pri Klavžah, Zdenci nad Volčami, Bucinova voda v Volčanskih Rutih ...

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Jesenski oddih s polpenzionom in uporabo bazena v Hotelu Pineta 3* v Vrsarju

Otrok do 12 let gratis!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rabac, Hrvaška

Morski oddih s polpenzionom Valamar Sanfior Hotel & Casa 4* v Rabcu

MEGA dopust na vzhodni obali Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Kope, Slovenija

BOOM NEDELJA s polpenzionom in smučanjem v Lukovem domu na Kopah

SMUČANJE NA 13 PROGAH!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Moravske Toplice, Slovenija

TERMINI DO 20.3.! Oddih s polpenzionom v hotelu Termal 4* Terme 3000 s kopanjem!

Termalni park Terme 3000 ponuja 14 bazenov s termalno vodo, otroški bazen, družinske in adrenalinske tobogane s posebnimi vodnimi efekti. Na voljo je tudi hotelsko kopališče in finska savna.