Literatura po izbiri! 50 % popusta na ali knjigo Korak do duhovne evolucije (Hazel Courteney) ali knjigo Slaba karma (David Safier) v spletni trgovini Mediatop.si! Poštnina je vključena v ceno!

Plačajte 7,95 € in obogatite svojo knjižno zbirko z zanimivim in napetim branjem, v vrednosti 15,90 €!

7,95€
    Kupi kupon
Vrednost:
15,90 €
-50%
Prihranek:
7,95 €
 
 

Ali z mislimi sami ustvarjamo resničnost? Ali lahko dokažemo, da naša zavest po fizični smrti živi naprej? Ali je naše celotno vesolje le hologram?

Po doživetju obsmrtne izkušnje leta 1998, ki je sprožila niz paranormalnih dogodkov v življenju avtorice te knjige, je Hazel Courteney v sebi začutila nujo, da poišče odgovore pri duhovnih mojstrih in priznanih znanstvenikih, zato da bi ji le-ti pomagali odkriti, kaj se resnično skriva za njeno duhovno izkušnjo. Pred vami je dogodivščina, ki je sledila temu dogodku – duhovno potovanje s kratkim uvidom v razmišljanja uglednih, a spornih “gostov”, ki svoja odkritja delijo s Hazel. Izvedeli boste, kako jo prišla do osupljivih zaključkov.
Knjiga Korak do duhovne evoluc?e ponuja presenetljiva odkritja v povezavi s človekovimi skritimi potenciali iz osebnega pogleda nekoga, ki je dobil možnost videti preko tančice tega sveta in to izkusiti iz prve roke. Zgodba nas ob koncu pripelje do radikalnega novega spoznanja, kdo smo v resnici, v katero smer moramo kreniti in zakaj, ter koliko še imamo skritega potenciala, ki presega naše zmožnosti domišljije.

Kako je videti ponovno rojstvo?
V knjigi Slaba Karma sledite zgodbi TV voditeljice Kim Lange, katere največja želja je bila prestižna nagrada nemške televizije. Zdaj jo zmagoslavno drži v rokah, škoda le, da jo še istega večera pokončajo razbitine ruske vesoljske postaje. V onstranstvu Kim spozna, da si je v življenju nabrala veliko slabe karme. Račun hitro sledi. Znajde se v zemeljski luknji s šestimi nogami, tipalkami in zares debelo zadnjico. Postala je mravlja! Toda Kim ne mika, da bi odslej vlačila naokoli drobtinice hrane. Poleg tega ne more dopustiti, da se njen mož tolaži z novo družico. Kaj ji preostane? Obstaja le en izhod – zbrati mora dovolj dobre karme in se povzpeti po reinkarnacijski lestvici!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Jesenski oddih s polpenzionom in uporabo bazena v Hotelu Pineta 3* v Vrsarju

Otrok do 12 let gratis!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 4  |   Oseb: 2
Slovenj Gradec in Kope, Slovenija

BOOM TEDEN s polpenzionom v hotelu Slovenj Gradec in na smučišču Kope

SMUČANJE NA 13 PROGAH!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji!

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
Lesce, Slovenija

Čudovit oddih v Hotelu Krek v Lescah

Blejsko jezero in njegova okolica vabita k nepozabnim doživetjem!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Crikvenica, Hrvaška

BOUTIQUE HALLOWEEN s polpenzionom v Hotelu Esplanade 4* v Crikvenici

Krompirjeve počitnice in noč čarovnic v Crikvenici!