Pristno domače kosilo! 59 % popusta na okusno sobotno ali nedeljsko kosilo po vaši izbiri: dnevna juha + glavna jed, izbirate lahko med 3 meniji, v Restavraciji Morena.

Plačajte 4,92 € za okusen obrok po izbiri z juho, izbirajte med: 1. svinjska rebrca in perutničke (500g) s krompirjevimi krhlji, 2. pečena postrv na žaru s krompirjevo solato in tržaško omako, 3. puranji zrezek obložen s sirom in paradižnikom z rižem in mešano solato, v vrednosti 12 €.

4,92€
    Kupi kupon
Vrednost:
12,00 €
-59%
Prihranek:
7,08 €
 
 

Vzemite si čas in po napornem delovnem tednu vaše želodčke nagradite z okusnim vikend kosilom. Samo do Restavacije Morena bo treba :)

Tokrat boste uživali v enem od 3 skrbno pripravljenih menijev! Najprej svinjska rebrca in perutničke (500g) s krompirjevimi krhlji, lahko se odloćite za pečeno postrv na žaru s krompirjevo solato in tržaško omako ali pa nenazadnje puranji zrezek obložen s sirom in paradižnikom z rižem in mešano solato. Težka bo, kajne ;)

Restavracija in pizzerija Morena se nahaja na Sladkem vrhu 10. Poleg odlične žar plošče Morena za 2 osebi imajo še vrsto drugih jedi: testenine, velike solate, lignje na različne načine, pizze iz krušne peči, jedi iz krušne peči, jedi iz žara, glavne jedi, hitro hrana, sladice. Ponujajo vam tudi nocitev ali popoldanski pocitek v novih sobah, in za vas organizirajo praznovanja, obletnice ter druga vesela slavja po predhodnem narocilu. Za vas in vase najbližje poskrbijo, da boste te trenutke ohranili v najlepšem spominu. Na vašo željo organizirajo vse do najmanjše podrobnosti, med drugim poskrbijo tudi za: jedilnike, okrasitev prostora, torto, glasbenike, dekoracijo. Po željah gostov in dogovoru za vas pripravijo različna praznovanja, saj lahko v restavraciji postrežejo do 70 gostov. Njihove kapacitete dopuščajo brezskrbno parkiranje za vse goste.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Specialna nega obraza in dekolteja (90 min)

Zaupajte nego kože strokovnjakom!

-60%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Terapija Microneedling za intenzivno osvežitev obraza in pomladitev videza!

Rezultati vidni že po prvi trepaiji!

Super cena
Oseb: 2
Moravske Toplice, Slovenija

2-urni zasebni najem wellnessa in solna terapija v Moravskih Toplicah

Preženite napetost in si zagotovite popolno sprostitev!

Super cena
Maribor, Slovenija

Kompletno globinsko in kemično čiščenje avta

Vrednost kupona je 25,00 €. Razliko 100,00 € do polne cene (125,00 €) plačate direktno ponudniku.